Tata Motors incepe cea de-a doua runda de rezervari pentru Nano

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.02.2010
Fanii lui Tata Nano din India vor avea posibilitatea de a comanda cea de-a doua serie a acestui model in urmatoarele 3-6 luni. Modelul va fi ceva mai scump, iar indienii vor lansa si doua versiuni diesel ale acestuia.

Esential

180 de unitati Tata Nano sunt produse in fiecare zi la fabrica din Pantnagar.

Indienii de la Tata Motors iau in considerare inceperea celei de-a doua serii de rezervari pentru Nano mai devreme decat au anuntat initial. Astfel, Tata ar putea primi comenzi pentru Nano incepand cu urmatoarele trei luni, dar nu mai tarziu de urmatoarele sase luni. Se pare ca 20-25% dintre clientii care au comandat un Tata Nano in prima serie si au fost alesi de catre cei de la Tata Motors au decis sa renunte la rezervarea lor, iar indienii s-au trezit cu aproape 200.000 de clienti care au renuntat la un automobil pe care doreau sa il comande.

Productia lui Tata Nano a fost crescuta cu 30 de unitati pe zi in urma cu cateva luni, ceea ce inseamna ca indienii produc 180 de exemplare Nano pe zi. Tocmai de aceea, termenul de productie al ultimelor exemplare din prima serie de 100.000 de unitati au fost mutat in intervalul septembrie-decembrie 2010. Productia va fi suplimentata cu ajutorul unei noi fabrici, care va fi situata in Sanand, din provincia Gujarat.

Tata Motors ar putea sa lanseze si doua versiuni diesel ale lui Nano in vara acestui an. Cele doua motorizari noi au trei cilindri si ar putea fi implementate si pe Nano Europa, versiunea europeana a celei mai ieftine masini din lume.Spre deosebire de prima serie a lui Nano, cei de la Tata Motors vor creste pretul celei de-a doua serii deoarece au descoperit ca majoritatea clientilor aleg versiunea de top a acestui model si pot sa beneficieze de pe urma acestui lucru.

Via | Carzoo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru