Viaţa e plină de surprize: Lionel Messi va face publicitate pentru maşina indiană Tata Kite

de Daniel Popescu
Vineri, 23.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lionel Messi îşi pune numele la bătaie în campania de promovare pentru hatchback-ul indian Tata Kite, aşteptat pe piaţă în următoarele luni.

Esential 160 de milioane de euro este averea estimată a lui Lionel Messi
Trăim într-o lume nebună, nebună de tot. Unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti va face publicitate pentru una dintre cele mai ieftine maşini din lume şi, până la proba contrarie, din Univers.

Lionel Messi, fotbalistul emblematic al echipei FC Barcelona, va promova în perioada următoare lansarea hatchback-ului Tata Kite, care urmează să fie prezentat oficial cel mai probabil în prima parte a lunii decembrie.

Nu ştim câţi bani a investit Tata Motors în nouă campanie de publicitate, însă fotbalistul argentinian are o avere estimată la peste 160 de milioane de euro cu care şi-ar putea cumpăra peste 25.000 de unităţi din noul model, al cărui preţ este estimat la circa 6.000 de dolari.

Cel mai probabil, Tata Motors încearcă să-şi refacă imaginea în India prin intermediul noului parteneriat cu Messi, la capătul unei perioade dificile.

Tata Kite va fi oferit clienţilor atât cu motoare pe benzină, cât şi cu unităţi de propulsie diesel. În versiunea pe benzină, Kite va fi propulsat de unitatea Revotron de 1.2 litri disponibilă şi pe modelele Bolt şi Zest, în timp ce varianta diesel va avea un motor de 1.05 litri.

Tata Kite a fost surprins camuflat în mai multe teste desfăşurate în ultimele luni în India.

Via Rushlane

Comentarii (1)

  • iar ronaldo face reclama la anti-matreata
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru