Indienii de la Tata Motors prezintă conceptul Avinya

de Alexandru Monenciu
Vineri, 29.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tata Motors, compania mamă a celor de la Jaguar Land Rover, prezintă lumii întregi conceptul Avinya. Acesta va evolua într-un model de serie până în 2025, transmit reprezentanții companiei.

Indienii de la Tata Motors tocmai au publicat primele imagini și informații despre un concept cu zero emisii. Numele său este Avinya și vine din limba sanscrită, acolo unde înseamnă "inovație", transmit reprezentanții companiei care deține, printre altele, Jaguar Land Rover.

Noul Tata Avinya este construit pe o platformă electrică dedicată, iar forma caroseriei te duce cu gândul la un monovolum. Dacă tot suntem la capitolul înfățișare, trebuie menționatele jantele supradimensionate, camerele video care înlocuiesc oglinzile obișnuite și stopurile care îți dau impresia că plutesc.

Indienii au gândit un habitaclu aerisit, încăpător și un volan care pare că integrează display-ul instrumentarului de bord.

Tata Motors nu a oferit prea multe detalii tehnice. Au precizat totuși că o așteptare de 30 de minute, la o stație de încărcare rapidă, se traduce printr-o autonomie de peste 500 de kilometri.

Așa cum spuneam, conceptul Tata Avinya va evolua într-un model de serie, dezvoltat pe arhitectura GEN 3, până în 2025.

via Tata Motors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru