Jaguar Land Rover vrea versiuni electrice pentru fiecare model din grup: investiții de 18 miliarde de dolari în următorii 3 ani

de Paul Cosma
Marti, 26.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover a anunțat investiții de 18 miliarde de dolari, pentru următorii 3 ani, astfel încât fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică.

La sfârșitul lui 2016, Jaguar Land Rover spunea că jumătate din gama sa de modele va fi electrică sau hibridă până în 2020, fiind scoasă din discuție opțiunea unor mașini cu tehnologii autonome.

Cu toate că traversează o perioadă mai puțin fastă, fiind pe punctul să reducă producția la două dintre fabricile sale din Marea Britanie, din cauza vânzările foarte slabe și a incertitudinii provocate de Brexit, JLR anunță investiții consistente în următorii ani.

Grupul britanic vrea ca fiecare model al său să beneficieze de cel puțin o versiune electrică. Pentru acest obiectiv, oficialii companiei vor investi 18 miliarde de dolari în următorii 3 ani.

Până în 2025, Jaguar Land Rover vrea ca fiecare model din grup să aibă cel puțin 3 versiuni (diesel sau benzină, electrică și hibridă)

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Cum naiba-si mai scot astia investitia?...Sau si-au calculat bine norocul..
    2 0
  • Intai ar trebui sa invete sa faca masini normale.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru