Feedback

Jaguar lansează o ediție specială pentru XE SV Project 8: doar 15 exemplare vor fi disponibile la nivel global

Publicat Joi, 06.06.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 1
Jaguar lansează o ediție specială pentru XE SV Project 8: doar 15 exemplare vor fi disponibile la nivel global - Poza 1
Jaguar lansează o ediție specială pentru XE SV Project 8: doar 15 exemplare vor fi disponibile la nivel global - Poza 2
Jaguar lansează o ediție specială pentru XE SV Project 8: doar 15 exemplare vor fi disponibile la nivel global - Poza 3
Jaguar a anunțat o ediție specială pentru XE SV Project 8. Cel mai puternic model din istoria companiei va fi produs într-o serie de doar 15 exemplare, a căror menire este o “performanță mai ridicată pe șosea”. Motorul V8 de 5.0 litri și 600 de cai putere permite o accelerare 0-100 km/h în 3.7 secunde și o viteză maximă de 300 km/h.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În urmă cu doi ani, Jaguar anunța lansarea celui mai puternic model din istoria sa. Bazat pe modelul XE, Jaguar XE SV Project 8 este propulsat de o versiune îmbunătățită a motorului V8 de 5.0 litri care produce circa 600 de cai putere.

După multiple recorduri pe circuite precum Nürburgring Nordschleife, Dubai Autodrome și Laguna Seca, britanicii au pregătit acum o versiune “mai orientată către șosea” a lui XE SV Project 8.

Jaguar a anunțat o ediție specială cu doar 15 exemplare la nivel global. Noutatea este apariția unui spoiler spate, care a presupus și o schimbare a echilibrului aerodinamic. Motorul V8 de 5.0 litri și 600 de cai putere permite o accelerare 0-100 km/h în 3.7 secunde și o viteză maximă de 300 km/h.

Cele 15 exemplare vor fi asamblate manual la Warwickshire, nuanțele pentru exterior fiind Valencia Orange, Velocity Blue, Corris Grey Satin și British Racing Green.

Via Jaguar


Comentarii (1)

  • Desi e o versiune noua (editie speciala), nu e facuta pe facelift-ul XE... cred ca nu era greu sa modifice si acest model pentru a improspata gama, mai ales ca pare mai porivita (agresiva) varianta facelift pentru o editie speciala .
    Parerea mea... (cum spunea cineva pe aici)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru