Jaguar XE ar putea primi versiuni coupe şi break în viitorul apropiat

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 09.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de versiuni a noului model Jaguar XE ar putea fi lărgită cu variante coupe, cabrio, break şi cu ampatament mărit. De asemenea, noul model Jaguar ar putea primi şi un motor V8 şi tracţiune integrală.

Jaguar mizează pe succesul noului model XE, iar acesta a fost deja bine primit de public. Oficialii Jaguar vor să capitalizeze acest lucru şi au dat de înţeles că în viitorul apropiat gama noului model Jaguar XE va fi extinsă. Nick Miller, director responsabil cu dezvoltarea gamei de modele la Jaguar, a declarat pentru publicaţia CarAdvice că XE ar putea primi în viitor versiuni coupe şi cabrio, dar şi break. Mai mult, Jaguar XE ar putea fi derivat şi într-o versiune cu ampatament lung şi ar putea primi şi un performant motor V8, precum şi tracţiune integrală. 

În interviul acordat la Salonul Auto de la Paris, Ian Callum, designerul şef Jaguar, a spus la rândul său: "Ştiu cum arată versiunea break şi ştiu cum ar putea arăta o variantă coupe...". Tot din declaraţiile lui Ian Callum, jurnaliştii de la CarAdvice au tras concluzia că o variantă coupe cu patru uşi pentru Jaguar XE nu este luată în considerare.

Urmareste Automarket
Toate aceste viitoare versiuni ale modelului XE vor folosi aceeaşi platformă IQ ce a debutat odată cu modelul XE sedan. Această platformă va fi folosită şi de versiunea de serie a modelului C-X17, viitorul SUV Jaguar, ce va debuta spre finalul anului viitor sau în 2016.

Via worldcarfans

Comentarii (5)

  • Referitor la XE... Vedeti ca au aparut de cateva zile datele tehnice si preturile in anumite tari pe site-ul oficial.
    4 0
  • @ShelbyV8: cam la ce pret se invarte? daca strang din buci o jumate de viata, am bani de unul chel asa, fara ac, fara vopsea pe barele fata-spate, jante cu capace, de ala basic?
    :))))
    8 0
  • @eee

    Pai vezi pe site-ul oficial (nu cel romanesc). De exemplu in Franta incepe de la 37000 euro - 2l diesel 163cp, cutie manuala, jante de 17 (fara capace), clima "bizonica". Uite link-ul pentru Franta, unde preturile si nivelurile de echipare sunt mai apropiate de Romania. In Marea Britanie sunt preturi mai bune cu dotari mai multe...

    http://www.jaguar.fr/jaguar-range/xe/xe-models/index.html
    4 0
  • someone
    coupe? nu stiu ce sa zic, dar intotdeauna break-urile jaguar au fost incantatoare.
    2 0
  • scump dom'le scump!
    De banii astia imi iau 5 logane si am pentru urmatorii 50 de ani, pana or sa fie autostrazi in RO, si pe urma poate imi iau si unul de asta
    Desi sincer nu cred ca termina astia autostrazile in urmatorii 50 de ani, sau pana mai pot eu sa mai conduc ...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru