XE

Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Noile Jaguar XE și XF 300 Sport: 300 CP și asistent virtual Amazon Alexa

Jaguar completează gama modelelor XE și XF cu noua versiune 300 Sport. Sub capotă regăsim un motor pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 300 de cai putere
Luni, 22 Iunie 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar vrea să înlocuiască modelele XE și XF cu un hatchback compact

Jaguar analizează mai multe variante de înlocuire a modelelor XE și XF, iar una dintre ele este un hatchback compact cu versiune hibridă, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Modele noi

Jaguar XE, rivalul lui BMW Seria 3, a intrat în producţie

Fabrica Jaguar din Solihull a demarat producţia celui mai important model din istoria recentă a companiei, berlina de clasă medie XE.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Modele noi

Jaguar XF primeşte o nouă generaţie în aprilie 2015

Jaguar va aduce la Salonul Auto de la New York noua generaţie a modelului XF. Prezentarea acestuia va avea loc în aceeaşi perioadă a anului în care debutează comercial fratele său mai mic, XE.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Jaguar XE ar putea primi versiuni coupe şi break în viitorul apropiat

Gama de versiuni a noului model Jaguar XE ar putea fi lărgită cu variante coupe, cabrio, break şi cu ampatament mărit. De asemenea, noul model Jaguar ar putea primi şi un motor V8 şi tracţiune integrală.
Marti, 19 August 2014 | Modele noi

Jaguar a prezentat prima imagine cu interiorul modelului XE

Jaguar a prezentat o primă imagine cu interiorul noului model XE. Modelul de clasă medie va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din această toamnă şi va fi primul Jaguar ce va folosi noul sistem infotainment numit InControl.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, succesorul lui X-Type, va avea o caroserie cu 75% aluminiu şi o versiune cu consum de 4 litri la sută

Englezii de la Jaguar au publicat detalii noi despre viitorul lor model de clasă medie, XE. Competitorul lui Seria 3, C-Klasse, IS şi A4 vine cu o caroserie realizată dintr-un aliaj special de aluminiu şi promite atât versiuni ecologice, cât şi o variantă de performanţă.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, rivalul lui BMW Seria 3, va fi prezentat în 8 septembrie

Englezii de la Jaguar au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul XE, berlina lor de clasă medie, care va debuta în data de 8 septembrie.
Luni, 01 August 2011 | Autoipoteze

Jaguar pregăteşte întoarcerea lui E-Type

Jaguar pregăteşte un succesor al celebrului E-Type, anunţă britanicii de la Autocar. Modelul se va numi XE şi va rivaliza Porsche Boxster.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar pregateste XE, un rival pentru BMW Z4

Constructorul britanic pregateste un roadster capabil sa se lupte cu popularul BMW Z4. Botezat XE, modelul ar urma sa imprumute platforma actualului XK.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un coupe ieftin, rival pentru Audi A5

Jaguar se gandeste sa lanseze in anii urmatori un coupe mai ieftin, capabil sa rivalizeze cu Audi A5 si varianta asemanatoare a lui BMW Seria3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Modele noi

Viitorul Jaguar XE va fi disponibil si in versiune hibrida

Jaguar a intarziat lansarea lui XE pentru o perioada de timp nedefinita, dar a anuntat o noua versiune hibrida a acestui model.
Vineri, 13 Martie 2009 | Industrie

Ratan Tata: Noul roadster de la Jaguar este o prioritate pentru noi

Ratan Tata, presedintele companiei care detine marcile Tata, Jaguar si Land Rover, a decis ca noul roadster Jaguar este una din prioritatile sale.
Luni, 09 Februarie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea apela la Lotus pentru dezvoltarea supercarului XE

Jaguar ar putea apela la ajutorul celor de la Lotus pentru productia supercarului XE, al carui debut este asteptat in 2011.
Luni, 02 Februarie 2009 | Autoipoteze

EXCLUSIV: Jaguar XE, roadsterul care duce mai departe numele E-Type

Jaguar va crea in curand un succesor al modelului legendar E-Type.
Luni, 19 Ianuarie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un rival pentru Audi R8

Constructorul britanic ar putea lansa un supercar de peste 500 de cai putere bazat pe R-Coupe, prototipul dezvaluit in 2001.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru