EXCLUSIV: Jaguar XE, roadsterul care duce mai departe numele E-Type

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.02.2009
Jaguar va crea in curand un succesor al modelului legendar E-Type.

Automarket va prezinta o imagine prelucrata digital cu succesorul legendarului Jaguar E-Type. Conform metodei de denumire a constructorului britanic, noul roadster se va numi XE.

Jaguar XE va fi un roadster pur, care va purta mai departe genele stramosului sau, E-Type. Mostenirea sportiva poate fi observata inca de la grila fata ovala, de unde pornesc toate liniile modelului. Blocurile optice ovale au un aspect de “ochi de pisica”, care amintesc de E-Type intr-o maniera agresiva. Fantele de aerisire amplasate pe capota si aripile fata ne semnalizeaza faptul ca Jaguar XE va fi propulsat de o unitate deosebit de puternica, care va oferi performante remarcabile, precum cele ale lui E-Type.

Liniile modelului denota eleganta si sportivitate in acelasi mod in care E-Type starnea admiratia tuturor in momentul lansarii. Putem spune ca formele lui Jaguar E-Type au reinviat pe modelul XE, fara a face noul roadster sa para invechit.

Taguri: E Type, Jaguar, XE

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru