Noile Jaguar XE și XF 300 Sport: 300 CP și asistent virtual Amazon Alexa

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar completează gama modelelor XE și XF cu noua versiune 300 Sport. Sub capotă regăsim un motor pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 300 de cai putere

La începutul lunii aprilie, Jaguar a anunțat debutul noii versiuni F-Pace 400 Sport și 300 Sport. Acum și modelele XE și XF au primit-o pe aceasta din urmă, dar marea diferență este că, în cazul lor, vorbim despre un propulsor pe benzină, cu patru cilindri și nu de unul cu șase cilindri.

Unitatea Ingenium dezvoltă 300 de cai putere și 400 Nm cuplu. Transmisia automată și tracțiunea integrală completează pachetul și permit o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 5.9 secunde, în cazul lui XE 300 Sport. Aceeași repriză durează 6.1 secunde pentru XF 300 Sport sedan și 6.2 secunde pentru XF Sportbrake 300 Sport.

Viteza maximă este aceeași, indiferent de model: 250 km/h.

Din punct de vedere estetic, versiunea 300 Sport include pachetul Black Pack, plafonul Negru Gloss, geamuri cu tentă fumurie, trapă panoramică (plafon panoramic în cazul lui XF Sportbrake 300 Sport) și jante cu diametrul de 20 de inch.

Paleta de culori este una diversificată și include două nuanțe "premium", după cum le descriu cei de la Jaguar.

Acestea sunt denumite Gri Carpathian și Argintiu Silicon.

Pentru interior, britanicii au pregătit ornamente Monogram Aluminium și Satin Charcoal Ash. Nu lipsește, desigur, asistentul virtual Amazon Alexa.

via Jaguar

Comentarii (4)

  • Mircea Badea
    inainte jaguarul avea un look aparte...astea par cam banale....nu sunt urate ca mertz si bmw, dar nimic special..
    2 2
  • Dan Voiculescu
    Mirceo, discretia nu este intotdeauna un defect.
    0 0
  • Mircea Badea
    domnule profesor, orgasmele nu trebuie sa fie discrete..
    1 0
  • Noi facem altceva pentru orgasm, uitatul la o masina nu poate sa producă așa ceva…, poate doar in cazul unor anumite categorii de obsedați, dar poate tu știi așa că nu mă “bag” ;)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru