Viitorul Jaguar XE va fi disponibil si in versiune hibrida

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Jaguar a intarziat lansarea lui XE pentru o perioada de timp nedefinita, dar a anuntat o noua versiune hibrida a acestui model.

Oficialii Jaguar au anuntat ca noul XE va fi disponibil si intr-o versiune hibrida, care poate fi incarcata si la priza. Din pacate pentru fanii Jaguar, noul model nu va fi lansat in 2011, dupa cum era planuit initial, ci mai tarziu. Amanarea lansarii acestui model le va oferi inginerilor Jaguar suficient timp sa dezvolte noul tren de rulare hibrid, care nu era planuit initial.

Potrivit primelor informatii, versiunea hibrida a lui Jaguar XE va avea un motor cu combustie interna cu trei cilindri, care va fi acompaniat de un motor electric, alimentat cu baterii litiu-ion. Spre deosebire de aceasta versiunea a lui XE, modelul de varf va beneficia de o unitate V8, care dezvolta 510 CP si este supraalimentata. Gama XE va contine si o unitate V8 aspirata, care dezvolta 385 CP. Pentru clientii care doresc un consum de carburant optim, Jaguar va oferi o unitate diesel V6, de 3.0 litri, care dezvolta 272 CP si ofera un cuplu motor de 600 Nm.

Via | MotorAuthority

Taguri: Jaguar, XE, hibrid

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru