Jaguar XFR Speed Pack - ediţie specială la Salonul de la Moscova

de Bogdan Mirică
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar va expune la Moscova ediţia specială XFR Speed Pack. Alături de aceasta îşi vor face apariţia şi primele versiuni cu tracţiune integrală ale modelelor XF şi XJ.

Jaguar a intuit apetitul publicului din Rusia pentru maşinile de lux rapide şi s-a prezentat la Salonul Auto de la Moscova cu o ediţie specială a modelului XFR.

Botezată Speed Pack, versiunea lui XFR se bucură de binecunoscutul motor V8 de 5.0 litri, supraalimentat. Unitatea garantează 510 cai putere şi un cuplu motor de 625 de Nm. Spre deosebire de versiunea de serie, XFR Speed Pack se foloseşte de aceste resurse pentru a putea ajunge la o viteză maximă de 280 de km/h. Contribuie mult şi recalibrarea sistemului electronic de control alături de modificările aerodinamice, care includ o extensie nouă pentru spoilerul faţă şi un deflector posterior redesenat.

Jaguar XF şi XJ primesc tracţiune integrală

Alături de XFR Speed Pack, Jaguar mai expune la Moscova şi două versiuni speciale ale modelelor XF şi XJ. Este vorba despre motorizarea V6 de 3.0 litri şi 340 de cai putere, asistată de tracţiunea integrală Jaguar Drive Control. Sistemul 4x4 este programat să transmită întreg cuplul motor doar axei spate în condiţii normale de aderenţă.

Dacă sistemele electronice detectează o pierdere a aderenţei, până la 50% din cuplul motor este distribuit axei faţă.

via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru