Jaguar XJ

Luni, 13 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar amână lansarea noului XJ, care va avea doar varianta electrică: viitorul rival al lui Mercedes-Benz EQS, afectat de reducerile de costuri

Jaguar va amâna lansarea pe piață a noii generații XJ, care va avea doar varianta electrică, întrucât producătorul britanic reduce costurile în contextul pandemiei de coronavirus.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru viitorul Jaguar XJ: noua generație va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020

Jaguar a publicat un teaser pentru noua generație a vârfului de gama XJ, care va fi produsă începând de anul viitor doar în versiune electrică.
Luni, 05 August 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover pregătește 5 modele noi în următorii 2 ani: pe listă se află noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace și un nou model Land Rover

Grupul Jaguar Land Rover are un “plan de supraviețuire”, după pierderile uriașe din ultimul timp. JLR vrea să lanseze 5 modele noi în următorii 2 ani, pe listă fiind noul Defender, SUV-ul Jaguar J-Pace, precum și un nou model Land Rover.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi

Confirmare: Noul Jaguar XJ va fi 100% electric și va fi produs de anul viitor în Marea Britanie

Jaguar a confirmat că viitoarea generație XJ va fi 100% electrică, iar producția va începe anul viitor la uzina din Castle Bromwich, în Marea Britanie. Anunțul a venit în ziua în care actualul XJ va părăsi liniile de producție.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă: un sedan cu autonomie de 470 de kilometri și un SUV, primele pe listă

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă dedicată. Primul model va fi un sedan care va înlocui Jaguar XJ și va avea o autonomie de 470 de kilometri.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie

Final de carieră pentru actualul Jaguar XJ: înlocuitorul vârfului de gamă debutează în 2020 doar cu versiuni electrice

Jaguar a anunțat că XJ va părăsi linia de asamblare în 5 iulie. Actuala generație a debutat în 2009, iar în tot acest timp a fost asamblată în peste 120.000 de unități.
Duminica, 11 Martie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ va fi mai mare și mai sportiv: detalii despre următoarea generație așteptată pentru sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ va fi un model mai mare și cu un plus de sportivitate odată cu noua generație a sedanului britanic, a declarat Ian Callum, șeful de design de la Jaguar.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ ar putea deveni 100% electric: următoarea generație este așteptată să fie lansată la sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ ar putea să fie o mașină 100% electrică odată cu noua generație a sedanului britanic, a cărei lansare este așteptată pentru sfârșitul acestui an.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Industrie

Britanicii păstrează ierarhia la Jaguar: “Următoarea generație Jaguar XJ va rămâne nava noastră amiral, peste SUV-urile F-Pace și I-Pace”

Următoarea generație Jaguar XJ va rămâne nava amiral a companiei, peste SUV-urile F-Pace și I-Pace, anunță șeful diviziei de design al constructorului britanic.
Luni, 15 Iunie 2015 | Modele noi

Jaguar a aplicat un facelift în gama XJ și a introdus o nouă versiune de top

Jaguar a prezentat generația 2016 a lui XJ, nava sa amiral. Pe lângă un facelift subtil, modelul a primit o nouă variantă de top Autobiography și dotări suplimentare.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Tuning

Jaguar XJ220, un supercar creat la începutul anilor '90, primeşte un kit de tuning interior de la bulgarii de la Vilner

Tunerii bulgari de la Vilner au prezentat pachetul lor pentru Jaguar XJ220, un supercar britanic care nu s-a mai fabricat de 20 de ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Martie 2014 | Modele noi

Jaguar XK se retrage din activitate la vară. Locul său va fi luat de XJ Coupe, rival al lui Mercedes S-Klasse Coupe

Deşi va scoate din producţie actualul XK în vara acestui an, Jaguar nu se grăbeşte să de anaştere unui succesor. El va sosi în 2017 şi va fi de fapt o variantă coupe a limuzinei XJ. Misiunea sa: clienţii lui Mercedes S-Klasse Coupe.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Jaguar XJ facelift se lansează anul viitor

Jaguar lucrează în prezent la o versiune revizuită a modelului XJ. Faceliftul ar urma să debuteze în 2015, cu uşoare modificări de design.
Marti, 26 Martie 2013 | Modele noi

Jaguar XJR, cea mai rapidă limuzină a britanicilor, debutează la New York

Jaguar va prezenta la Salonul Auto de la New York cel mai rapid şi cel mai puternic XJ din istorie. Limuzina accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.
Joi, 21 Martie 2013 | Modele noi

Jaguar XJR - premieră mondială cu 550 de cai la Salonul de la New York

Jaguar extinde gama sa de modele de performanţă cu ocazia Salonului Auto de la New York, programat săptămâna viitoare. Cel mai nou membru se numeşte XJR şi vine cu 550 de cai putere.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Modele noi

Jaguar XJ ar putea primi un design mai conservator în 2016

Englezii de la Jaguar ar putea schimba design-ul viitoarei generaţii a lui XJ cu ceva mai mai conservator. Reprezentanţii mărcii consideră că design-ul îndrăzneţ al actualei generaţii este de vină pentru vânzările slabe.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Jaguar XFR Speed Pack - ediţie specială la Salonul de la Moscova

Jaguar va expune la Moscova ediţia specială XFR Speed Pack. Alături de aceasta îşi vor face apariţia şi primele versiuni cu tracţiune integrală ale modelelor XF şi XJ.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Jaguar XF şi XJ vor avea o versiune cu tracţiune integrală

Clienţii Jaguar care aveau nevoie de tracţiune integrală permanentă pe limuzinele lor au motive de bucurie: marca britanică lansează la Moscova versiunile AWD ale lui XF şi XJ.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Jaguar XJ_e, versiunea hibridă plug-in a lui XJ, va fi expusă la Festivalul de la Goodwood

Jaguar a anunţat că va aduce versiunea hibridă plug-in a lui XJ la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul emite mai puţin de 75 de grame de CO2 pe kilometru şi consumă 3.5 litri la sută.

Tag-uri similare

Jaguar, Land Rover, design, Mercedes S-Klasse, Jaguar XJ, XJ, Ian Callum, Jaguar electric, design jaguar, Neiman Marcus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru