Primul teaser pentru viitorul Jaguar XJ: noua generație va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a publicat un teaser pentru noua generație a vârfului de gama XJ, care va fi produsă începând de anul viitor doar în versiune electrică.

Jaguar a confirmat în luna iulie a acestui an că va continua în mod agresiv electrificarea gamei de modele prin noua generație a lui XJ, care va fi disponibilă doar în versiune electrică.

Constructorul britanic a publicat acum un prim teaser pentru noua generație Jaguar XJ, care scoate în evidență o serie de elemente ale părții din spate.

Teaserul a fost publicat la finalul prezentării oficiale susținute de partenerii de la Land Rover pentru noua generație Defender, fără ca producătorul să ofere detalii suplimentare în această privință.

Producția noului Jaguar XJ va începe în anul 2020 la uzina pe care constructorul o deține în localitatea britanică Castle Bromwich, iar bateriile vor fi produse de asemenea în acest stat. Totuși, nu este clar când va avea loc prezentarea oficială a noului XJ.

Printre puținele detalii oficiale despre noul Jaguar XJ se numără o creștere în dimensiuni și un accent mai mare pe partea de sportivitate. "Va fi diferit și va avea mai mult spațiu la interior.

Una dintre cele mai mari critici pentru XJ a fost că nu avea suficient spațiu la interior", a menționat anterior Ian Callum, șeful departamentului de design din cadrul Jaguar.

Unul dintre rivalii de pe piață ai viitorului Jaguar XJ electric va fi versiunea de serie a conceptului Mercedes-Benz Vision EQS, care a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt și care anticipează o versiune electrică pentru Clasa S.

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru