Masini electrice Jaguar

Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Jaguar I-Pace primește îmbunătățiri: sistem de infotainment de 12.3 inch și încărcare cu până la 11 kW la wall-box-uri casnice

Jaguar a anunțat că SUV-ul electric I-Pace a primit un nou sistem de infotainment de 12.3 inch și un încărcător tri-fazic de 11 kW în echiparea standard pentru încărcarea la wall-box-uri casnice.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar I-Pace primește un update software: SUV-ul electric va avea o autonomie reală cu 20 de kilometri mai mare

SUV-ul electric Jaguar I-Pace a primit un update software prin care autonomia reală crește cu 20 de kilometri, însă constructorul britanic menționează că autonomia oficială va rămâne la 470 de kilometri.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru viitorul Jaguar XJ: noua generație va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020

Jaguar a publicat un teaser pentru noua generație a vârfului de gama XJ, care va fi produsă începând de anul viitor doar în versiune electrică.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă: un sedan cu autonomie de 470 de kilometri și un SUV, primele pe listă

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă dedicată. Primul model va fi un sedan care va înlocui Jaguar XJ și va avea o autonomie de 470 de kilometri.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | Modele noi

Schimbare de planuri pentru Jaguar: un coupe şi un SUV electrice vor înlocui actualul XJ şi versiunea de producţie a conceptului C-X75

Jaguar va lansa două modele electrice, printre care şi un SUV, în locul unui urmaş pentru sedanul XJ şi a versiunii de producţie a conceptului C-X75.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Modele noi

Jaguar ar putea lansa un crossover electric în 2018

Jaguar şi-a dublat centrul de cercetare şi dezvoltare din Regatul Unit, iar surse din cadrul companiei anunţă pregătirea unui crossover electric pentru lansare în anul 2018.

Tag-uri similare

Jaguar, masini electrice Jaguar, crossover electric Jaguar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru