Design jaguar

Marti, 04 Iunie 2019 | General

Ian Callum, directorul departamentului de design Jaguar, părăsește compania: scoțianul a fost alături de producătorul britanic timp de 20 de ani

Ian Callum, directorul de design Jaguar, a decis că este momentul să părăsească producătorul britanic și să descopere noi proiecte. Scoțianul s-a aflat alături de Jaguar timp de 20 de ani.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Modele noi

Jaguar XF primeşte o nouă generaţie în aprilie 2015

Jaguar va aduce la Salonul Auto de la New York noua generaţie a modelului XF. Prezentarea acestuia va avea loc în aceeaşi perioadă a anului în care debutează comercial fratele său mai mic, XE.
Luni, 02 Iunie 2014 | General

Jaguar a proiectat o bicicletă pentru echipa campioană en-titre a Tour de France

Echipa de ingineri şi designeri de la Jaguar a reproiectat bicicleta care a câştigat Tour de France, folosită de Team Sky. Versiunea modificată de Jaguar va concura în ediţia 2014 a celebrei competiţii.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Modele noi

Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake

Echipa de design a celor de la Jaguar a creat o ambarcaţiune specială pentru XF Sportbreak. Din păcate, barca de 6.1 metri lungime nu va intra niciodată în producţie sub tutela Jaguar.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Modele noi

Jaguar XJ ar putea primi un design mai conservator în 2016

Englezii de la Jaguar ar putea schimba design-ul viitoarei generaţii a lui XJ cu ceva mai mai conservator. Reprezentanţii mărcii consideră că design-ul îndrăzneţ al actualei generaţii este de vină pentru vânzările slabe.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Designerul şef de la Jaguar se gândeşte la un model de oraş

Ian Callum, designerul şef al Jaguar, a declarat că s-a gândit la o citadină premium. Cu toate acestea, designerul susţine că este doar o idee personală.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Modele noi

Noul Jaguar XJ atenteaza la vanzarile lui Seria 7 si S-Klasse

Liderii segmentului mare premium se vad amenintati de un model care pana acum era considerat outsider: Jaguar XJ. Conform oficialilor britanici, compania britanica vrea sa produca 25.000 de unitati XJ pe an.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar XJ, XJ, Ian Callum, design jaguar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru