Jucătorii echipei FC Barcelona și-au configurat viitoarele mașini. Cupra Formentor a fost alegerea populară

de Bogdan Mirică
Joi, 21.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra a devenit oficial sponsorul de mobilitate al echipei FC Barcelona în anul 2019. Anul acesta, jucători precum Sergio Busquets sau Gerard Piquet și-au configurat deja mașinile pe care le vor conduce.

Până acum câțiva ani, eram obișnuiți să-i vedem pe jucătorii clubului FC Barcelona la volanul modelelor Audi. Cel mai iubit model era Q7, asta și pentru că era cel mai practic. Însă am văzut și derapaje frumoase, precum Audi R8 sau Audi RS6 Avant.

Se pare că apetitul pentru performanță a fost transmis întregii echipe, întrucât sponsorul de mobilitate al FC Barcelona este Cupra, brandul sportiv înființat de Seat în urmă cu doi ani. Fiind un brand spaniol, născut în Barcelona, Cupra se potrivește de minune cu istoria echipei de fotbal.

În cadrul unui eveniment desfășurat în cadrul bazei de antrenament, Cupra a pregătit un centru de configurare pentru jucătorii echipei. Aceștia au putut vedea pe viu noul Cupra Formentor, primul model creat de la zero de brandul spaniol, dar și derivatele de performanță Cupra Leon, Cupra Ateca și Cupra Leon Sportstourer.

Pentru jucătorii care se gândesc deja la o viitoare mașină electrică, cei de la Cupra au expus și conceptul Tavascan, din care se va naște un viitor SUV cu zero emisii, bineînțeles de performanță.

Marc ter Stegen, portarul echipei și ambasadorul oficial al brandului Cupra în Spania, a dat startul personalizărilor.

Căpitanul Gerard Piquet și veteranul Sergio Busquets au urmat exemplul. Și noile transferuri Sergino Dest și Miralem Pjanic și-au configurat viitoarele mașini.

Modelul Cupra Formentor, cel mai nou lansat de brandul spaniol, a fost ales de Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Sergino Dest și Miralem Pjanic. Aceștia au putut să aleagă între 7 versiuni de motorizare, două dintre ele hibride, programate să fie lansate anul acesta. Însă, e clar că majoritatea au optat pentru cel mai puternic motor, adică benzinarul de 2.0 litri și 310 cai putere.

Clement Lenglet și Junior Firpo au ales SUV-ul compact Cupra Ateca, disponibil cu un motor de 300 de cai. Au fost și jucători care șiau configurat un Cupra Leon, disponibil și el cu 300 de cai sau cu 245 de cai (în cazul versiunii plug-in hybrid).

Comentarii (4)

  • De la Audi, la Seat, austeritate pentru bietii milionari.
    16 3
  • :))
    3 2
  • Catalin
    Vezi sa nu, pe youtube i-am vazut tot in AMG, M, Rolls. Isi strica imaginea cu Seat
    7 3
  • Johnny
    Pai cica n- ar fi Seat e Cupra
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru