Kia anunţă debutul unui concept sportiv în ianuarie

de Mircea Meșter
Joi, 19.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Detroit, care va debuta în luna ianuarie, va fi gazda debutului oficial al unui concept sportiv cu 4 locuri pe care Kia îl pregăteşte ca studiu de design.

Esential 13 ianuarie este ziua debutului oficial al conceptului Kia la Salonul Auto de la Detroit.
Kia le va face o surpriză interesantă fanilor săi la începutul lunii ianuarie, atunci când constructorii auto se vor înghesui să prezinte noutăţile pe care le vor avea pe rol la Salonul Auto de la Detroit. Este vorba de prezentarea unui concept pur sportiv desenat de centrul de creaţie  pe care Kia îl are în California.

Conorm informaţiilor preliminare publicate astăzi de Kia, prototipul nu este decât un studiu de design, însă el va fi folosit probabil pentru a introduce noi elemente estetice care-şi vor găsi ulterior drumul spre producţia de serie. Sportiva-concept va fi prezentată în versiune 2+2 locuri şi va avea rolul de a despărţi liniile pe care marşează Hyundai şi Kia.

Mai multe detalii legate de prototipul Kia vor fi publicate de constructorul coreean în 13 ianuarie, ziua debutului său oficial la standul de la Detroit.

via Kia

Comentarii (1)

  • Sunt fan si posesor KIA. Abia astept sa vad noul concept. Ma astept din partea celor de la KIA la modele mai sportive.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru