Kia concept

Joi, 18 Aprilie 2019 | Concepte

Kia Habaniro este conceptul electric ce prefigurează noua generație Niro: autonomie de aproape 500 de kilometri, tracțiune integrală și sisteme autonome de nivel 5

Kia a prezentat la New York conceptul electric Habaniro, ce anunță viitoarea generație Niro. Habaniro este un SUV compact cu tracțiune integrală, care promite autonomie de aproape 500 de kilometri în regim electric și sisteme autonome de nivel 5.
Vineri, 27 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Kia Sportspace, informații oficiale și imagini cu prototipul viitorului Optima break

Kia va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva conceptul Sportspace. Acesta vine cu soluții de depozitare inteligente în portbagaj și cu 250 de cai putere.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Concepte

Kia anunţă debutul unui concept sportiv în ianuarie

Salonul Auto de la Detroit, care va debuta în luna ianuarie, va fi gazda debutului oficial al unui concept sportiv cu 4 locuri pe care Kia îl pregăteşte ca studiu de design.
Joi, 28 Martie 2013 | Concepte

Kia Cub - conceptul unui coupe cu patru uşi a debutat la New York

Kia a dezvăluit în cadrul Salonului de la New York conceptul Cub, un model cu patru uşi şi alură de coupe, care a împrumutat motorul turbo de 204 cai al modelelor cee'd GT şi pro_cee'd GT.
Marti, 26 Martie 2013 | Concepte

Kia Cub - un nou concept coreean debutează la finalul săptămânii

Kia va prezenta la sfârşitul acestei luni conceptul Cub. Prototipul anticipează un viitor sedan coupe de dimensiuni compacte şi este al doilea concept de anul acesta după Kia Provo.

Tag-uri similare

Kia, Kia concept, Kia Provo, Kia Cub, Kia sedan coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru