Kia Cub - un nou concept coreean debutează la finalul săptămânii

de Bogdan Mirică
Marti, 26.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia va prezenta la sfârşitul acestei luni conceptul Cub. Prototipul anticipează un viitor sedan coupe de dimensiuni compacte şi este al doilea concept de anul acesta după Kia Provo.

Sfârşitul de săptămână va marca deschiderea oficială a Salonului Auto de la Seoul. Deşi nu are o importanţă atât de mare pentru publicul european, evenimentul din Coreea de Sud va marca debutul unui nou concept dezvoltat de Kia. Se numeşte Cub şi este al doilea concept Kia de anul acesta, după micul Provo, expus la începutul acestei luni în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Prototipul este descris ca un coupe compact cu patru uşi, cu o lungime nu mai mare de patru metri. Designul este anticipat de un teaser şi un comunicat oficial, în care liniile sunt descrise ca fiind ”la modă, în trend cu tendinţele urbane.”

Urmareste Automarket
Imaginea publicată de coreeni nu trădează foarte multe detalii, însă lasă să se vadă blocurile optice frontale, cu lumini LED, în stilul celor folosite deja pe nava amiral Quoris sau K9.
Kia descrie Cub ca fiind un concept îndrăzneţ şi vesel, cu o linie fluidă a caroseriei.

Mai multe informaţii vor fi publicate spre sfârşitul acestei săptămâni.

via Kia

Comentarii (1)

  • marius
    sa nu mire pe cineva daca in urmatorii 10 ani o sa stam pe ganduri cand o sa avem de ales intre un vw si o kia..
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru