Kia are un nou logo: constructorul va prezenta o nouă strategie în 15 ianuarie

de Paul Cosma
Miercuri, 06.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a dezvăluit noul său logo și promite că pe 15 ianuarie va prezenta o nouă strategie de brand prin care să devină un “lider global” pe piața auto.

Noul an aduce o nouă identitate pentru Kia. Constructorul sud-coreean spune că noul logo și sloganul “Movement that inspires” reprezintă startul unui proces de transformare a companiei. 

Producătorul anunță că va prezenta o nouă strategie în data de 15 ianuarie, scopul declarat fiind acela de a deveni un “lider global” pe piața auto, prin investiții în mașini electrice și servicii de mobilitate. 

Kia a raportat vânzări de 2.61 milioane de unități în 2020, cu 5.9% mai puține față de anul anterior. Pentru 2021, constructorul țintește vânzări de 2.91 milioane de mașini.

Via Kia

Comentarii (11)

  • Johnny
    Plin de fani kia p- aici care- si dau cu parerea despre noua sigla
    6 6
  • inexorabil
    @Johnny, nicio şansă să se întâmple ceea ce menţionezi, câtă vreme nu există motiv net de patos orgastic referitor la capacitatea bateriilor, autonomia lor (declarată) şi staţiile de încărcare. Şi neapărat de văicăreală apocaliptică faţă de năduşeala globală care riscă să ne evapore cu totul, rămânând din noi doar opincii, ca mărturii peste secole ale intelighenţiei noastre salutare (pentru cine? – pentru viitorii invadatori din spaţiu, cu ale lor navete pur electrice, care acum dorm pe ei sau ne privesc contemplativ, în loc să fie heirupişti alături de noi; iar când vor stăpâni pe-acilişea – ei între ei, carevasăzică, adică vor avea EMOL-ul lor – acela pe care îl va apuca pohta de “afumătoare Diesel” va fi pedepsit exemplar chiar înainte de a-i încolţi gândul infam; apropo, atunci să vezi transextrateretism, pardon, transumanism, nu glumă).
    11 14
  • Parere
    Pai fanii Kia nu stau pe forum, ei nu au timp de asta pentru ca isi conduc masinile. Spre deosebire de fanii VW care au tot timpul sa comenteze pt ca masinile lor sunt in service.
    24 6
  • @inexorabil
    Dude, ai fumat ceva?
    8 2
  • Johnny
    Fanii Kia n- au timp de internet, reparandu- si singuri masinile ca service- urile- s scumpe
    11 16
  • Johnny
    Apropo de fiabilitatea Coreenelor, cumnatu- meu a avut un Ceed foarte ok motiv pt care l- a inlocuit cu o noua generatie acelasi model. Din pacate venise cu o problema la ambreaj din fabricatie dar garantie niet..ca s- a apucat singur de reparatii.
    Cand i- am propus Fiat tipo mi- a ras in nas..ca alea nu- s bune
    4 3
  • Da, era cazul sa schimbe vechiul logo extrem de tern in opinia mea. Dar totodata cred ca un logo trebuie sa fie mai mult decat un simplu inscris al numelui companiei respective . Nu imi pare nimic inspirational in acest nou "logo" ,nu ma duce cu gandul la nimic . Sa inteleg ca nu o sa mai existe un fundal oval sau ceva de genul , doar Kia scris stilizat ? Exista vreo culoare macar ? Ma rog, astept mai multe info despre noul Sportage ( care din primele imagini pare dedicat mai mult pietei nord americane), probabil vedem atunci cum arata noua sigla.
    10 1
  • inexorabil
    Aşa ţi-ar plăcea ţie să crezi, Mafia. Însă un truism precum următorul numai tu ai putea să-l conteşti: în service ajung doar maşinile cu probleme, indiferent de marcă! Să susţii (sau să dai de înţeles) că “asiaticele” sunt incompatibile cu noţiunea de reparaţii ar echivala cu închipuirea că anumiţi oameni nu se vor îmbolnăvi niciodată!

    Aşadar, atenţie, nu mai scăpa pe trompă enormităţi care nici măcar oligofrenilor nu pot fi atribuite, ci se confundă cu răutatea “pură” (şi gratuită). Inutilă inclusiv ţie însuţi (mă rog, dacă nu te-a obosit până acum...).
    7 11
  • Care preturi mari? La Sportage pretul reviziei e acelasi ca la Duster. Dupa aproape 4 ani mi s-a deformat soclul de la bec faza lunga/scurta si nu mai facea contact bine, obisnuit cu Ford din trecut am intrebat cat costa, mi-au zis ca intra pe garantie si deci 0 lei. Iarna trecuta am pus din graba lichid parbriz iarna -20 de grade din ala made in Carfur, evident ca la -3 grade a inghetat in stropitorile farurilor, a fortat motorasul si l-a ars - schimbat in garantie. Actual aprox 90k km, se aude un mic zornait in partea stanga spate DOAR pe drumuri cariate. Le-am zis ca nu am timp sa o ia la puricat, dar urmeaza.
    La una din revizii ma grabeam foarte tare si i-am rugat telefonic cand am facut programarea ca vreau sa rezolve cat pot de repede, s-au miscat excelent iar masina a fost gata in 30 de minute, pret normal fara alte taxe.
    In felul asta, eu am numai cuvinte de lauda pt politica marcii.
    9 3
  • ia-ti frate Volvo nu paleative din astea din asia.
    Nici nu se compara. O sa vezi.
    1 15
  • inexorabil
    Un aspect rămâne învăluit în “mister”. Mai întâi, se cuvine a încerca să stabilim o premisă şi anume: să presupunem (musai prin absurd) că poluarea globală ar exista şi că ar fi cauzată de noxele auto (deşi nici nu poate fi vorba de aşa ceva). Prin acţiunea lor sistematică, întinsă chiar pe decenii, nu? Booon. Dacă s-ar confirma valoarea de adevăr a acestei ipoteze, atunci, în mod INEVITABIL, şi maşinile de fabricaţie asiatică ar trebui incriminate! Adică de ce să se arunce vina numai pe creaţiile civilizaţiei iudeo-creştine?

    Dar uite că nu se întâmplă aşa…Chiar deloc! Dimpotrivă, “asiaticele” cică au stârnit e-revoluţia (mai puţin…Toyota; tot respectul!) şi, de aceea, sunt tot mai privite cu admiraţie (implicit, sunt tot mai vizate pe plan comercial). Totuşi, cam uşor a fost “albită” (de păcate “gazoase”) industria auto a acelei macro-zone (dacă acest deznodământ se datorează vreunei “Cooperative Nufărul”, cert este că aceasta şi-a jucat rolul cu eficienţă maximă pentru organele de simţ ale prostimii planetare). Iar Dieselgate parcă a intervenit taman pentru a sprijini această tendinţă bizară, vădit părtinitoare (de care mass-media nu este străină).
    Oricum, perverse aranjamente se practică în măruntaiele EMOL-ului.

    #resistTDI/TSI
    11 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru