Kia Carens, primul teaser al noii generaţii

de Sebastian Toma
Miercuri, 25.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a prezentat un teaser al noului Carens. Modelul este prezentat în două fotografii modificate digital, care ne permit să urmărim doar silueta lui Carens.

Kia Carens, monovolumul coreenilor, va primi o nouă generaţie la Salonul Auto de la Paris. Aceasta va fi echipată cu celebrul "Tiger Nose" al lui Peter Schreyer, coreenii prezentând deja două imagini teaser ale noului model. Filozofia în care va fi construit noul Carens se numeşte "dyanmic space" şi îi conferă un Carens un design mult mai puternic, care prezintă mai mult caracter. Actuala generaţie a lui Carens nu se mai încadrează în noua gamă Kia, fiind realizată în baza vechiului limbaj de design.

Noul Carens va avea un ampatament mărit faţă de generaţia precedentă şi va avea un plafon mai înclinat. Aceste modificări îi vor conferi mai mult spaţiu interior, fără a neglija aspectul exterior sportiv. Cei de la Kia nu au dezvăluit încă informaţii în acest sens, dar interiorul va fi oferit în versiuni cu cinci şi cu şapte locuri. Carens va debuta public la Salonul Auto de la Paris, dar primele livrări vor avea loc în primăvara lui 2013.

Kia Carens va prelua tehnologiile şi motorizările prezente în gama Cee'd. Astfel, gama pe benzină va pleca de la o unitate 1.4 de 99 CP şi va urca până la un 1.6 de 128 CP, în timp ce gama diesel, va include un motor 1.6 disponibil în două versiuni, de 90 şi de 115 CP.

Transmisiile din ofertă vor fi manuale, dar clienţii unor versiuni vor putea comanda şi noua transmisie DCT a grupului din Coreea de Sud.

Via Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Arata mult mai bine decat cel actual.Felicitari Kia!
    8 7
  • sper ca kia sa dea lovitura cu CARENS .....o masina excelenta
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru