Kia Carens

Luni, 26 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Kia se încăpățânează să creadă în monovolume: Carens a primit un facelift cu design și tehnologii noi

Kia a decis să opereze un facelift pe actualul Carens, un monovolum ajuns deja la jumătatea carierei, fără succese comerciale notabile.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Cel mai puternic Kia Soul din istorie: SUV-ul sud-coreean primeşte motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP de pe Cee'd GT

Kia Soul va primi motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 CP disponibil în prezent pe Cee'd GT şi Pro Cee'd GT şi va deveni astfel cel mai puternic Soul din gamă, în timp ce monovolumul Carens a fost de asemenea actualizat.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Siguranta

Surpriză la EuroNCAP: modelul chinezesc Qoros 3 Sedan primeşte cinci stele şi devine cea mai sigură maşină testată în 2013

Qoros, marca construită special pentru Europa de chinezii de la Chery, izbuteşte o primă victorie morală în faţa clienţilor: cinci stele la testele de siguranţă EuroNCAP.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Industrie

Kia recheamă în service 1000 de maşini vândute în România

Kia a anunţat astăzi că va rechema în service aproximativ 1000 de unităţi Sorento, Sportage, Soul şi Carens vândute în România. Maşinile pot prezenta probleme la aprinderea corectă a luminilor de frână.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standurile Kia și Hyundai

Noutățile Kia și Hyundai de la Paris ne-au pus față în față cu personalități pe care nu le credeam posibile la standurile celor două mărci de origine asiatică.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Pro_cee'd şi Carens, noutăţile Kia

Kia a adus la Paris noile Carens şi Pro_cee'd. Cele două modele de segment C vor debuta în următoarele luni pe piaţa din Europa.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Kia Carens, primele imagini şi informaţii

Kia a prezentat primele imagini oficiale ale noului Carens. Monovolumul compact va debuta la Salonul Auto de la Paris şi va fi oferit şi într-o versiune cu şapte locuri.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | Modele noi

Kia Carens, primul teaser al noii generaţii

Kia a prezentat un teaser al noului Carens. Modelul este prezentat în două fotografii modificate digital, care ne permit să urmărim doar silueta lui Carens.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Modele noi

Kia anunţă lansarea viitorului Pro_Cee'd şi a unui monovolum compact

Kia a anunţat că viitoarele Pro_Cee'd şi Cee'd Estate vor debuta în septembrie la Paris. Pe lângă cele două modele, coreenii pregătesc şi un monovolum cu cinci şi şapte locuri.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | O lume nebuna

Un cuplu britanic si-a botezat copilul cu numele Kia

Samantha si Tom Smyth si-au botezat copilul nou-nascut dupa marca masinii in care acesta a venit pe lume - respectiv Kia. Fapta nu este inedita prin prisma motivului dupa care a fost ales numele, ci prin marca aleasa de cei doi britanici.

Tag-uri similare

Kia, Kia Carens
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru