PARIS 2012 LIVE: Pro_cee'd şi Carens, noutăţile Kia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.09.2012
Kia a adus la Paris noile Carens şi Pro_cee'd. Cele două modele de segment C vor debuta în următoarele luni pe piaţa din Europa.

Kia a lansat noile Pro_cee'd şi Carens la Salonul Auto de la Paris. Versiunea cu trei uşi a compactei Cee'd îşi păstrează numele dobândit odată cu prima generaţie şi vine cu o serie de modificări estetice. Pro_Cee'd este cel de-al treilea membru al celei de-a doua generaţii a familiei de compacte Kia, după ce versiunile cu cinci uşi şi break au fost deja dezvăluite. În materie de motorizări, gama va include aceleaşi motoare pe care le regăsim în cazul versiunii cu cinci uşi. Unele surse anunţă un rival pentru hot hatch-urile adevărate, echipat cu motorul turbo de 1.6 litri de pe Hyundai Veloster.

Carens debutează pe piaţa din Europa în primăvara anului 2013 şi este aşteptat să aducă clienţi noi în showroom-urile mărcii Kia. Noua generaţie a lui Carens marchează o schimbare dramatică faţă de ceea ce au lansat coreenii până în prezent şi prezintă liniile de design ale viitoarelor modele. A treia generaţie a lui Kia Carens vine cu un ampatament mai mare, un design îmbunătăţit şi cu o aerodinamică perfecţionată.

Comentarii (6)

  • antonny
    doua modele elegante si stilate ............
    7 2
  • Noul Ceed este mult superior noului golf 7 ,mai ales la interior.
    11 4
  • Razica
    Super proc_ceed-ul. Carensul arata foarte bine si el.
    6 2
  • Interesant e ca, desi sora mai mare Hyundai incearca sa epateze printr-un design mai iesit din comun, pare sa nu-i iasa la fel de bine precum celui simplu si curat de la KIA. Si la interior, si la exterior, mi se par ca sunt peste modelele surioarei si par ca se apropie mai mult de gusturile europenilor, pe cand Hyundai abordeaza problema mult mai "american".
    6 4
  • La ultimul foto am numarat 43 de butoane ...43,uau! Si mai traim in era comprimarii tehnologiei...
    3 1
  • kumite
    Prietene,sunt peste 50 de butoane.Peste 50 de butoane.mai ai timp de condus?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru