Poze Kia

Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Kia ne arată primele schițe ale lui Cadenza, modelul cu care vrea să se lupte cu greii din segmentul premium

Kia a publicat două schițe oficiale ale următoarei generații a lui Cadenza, viitorul model de vârf al companiei coreene. Prin noul Cadenza, cei de la Kia vor să atragă clienți de la mărcile premium tradiționale, precum Mercedes-Benz și BMW.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Optima a primit o generație nouă, gata să-l înfrunte pe Volkswagen Passat

Pe lângă noul Sportage, Kia a venit la Salonul Auto de la Frankfurt cu noua generație a lui Optima. Modelul coreean va primi și o variantă sportivă, numită Optima GT.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Kia Sportage a primit o nouă generație: primele imagini neoficiale

Kia Sportage, SUV-ul compact al mărcii din Coreea de Sud, este programat pentru debut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci, cei de la Korean Car Blog au obținut câteva imagini ale modelului înainte de prezentarea oficială.
Luni, 17 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage primește o nouă generație în toamnă: iată primele schițe ale noului model

Kia a prezentat trei schițe oficiale ale noii generații Sportage. SUV-ul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 06 August 2015 | Modele noi

Kia promite lansarea unui model sport până în 2020

Paul Philpott, șeful diviziei din Regatul Unit al mărcii Kia, a anunțat lansarea unui model sport dedicat până în anul 2020. Acesta este așteptat să fie inspirat din conceptele GT și Stinger GT4.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Kia prezintă conceptul Sportspace, care prefigurează varianta break a lui Optima

Kia a prezentat primele imagini noului său concept pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva. Modelul este numit Sportspace şi este aşteptat să prefigureze viitoarea variantă break a următoarei generaţii Optima.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Kia Venga facelift - monovolumul mic al coreenilor primeşte o actualizare subtilă

Kia a aplicat modificările estetice din gama Rio şi pe monovolumul său de clasă mică, Venga. Pe lângă acestea, modelul se bucură de un nou sistem de navigaţie oferit opţional şi de Start-Stop pentru toate motoarele din gamă.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Kia Rio facelift debutează cu numeroase schimbări estetice

Kia prezintă la Salonul Auto de la Paris facelift-ul lui Rio. Subcompacta primeşte un nou aspect exterior şi un interior schimbat. Aceasta debutează alături de facelift-urile din gamele Sorento şi Venga.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Noutăţile din Coreea de Sud vin de la Kia, Hyundai şi SsangYong

Industria auto din Coreea de Sud a fost reprezentată la Geneva de trei nume care au deja rezonanţă în România: Hyundai, Kia şi SsangYong. Premierele lor mondiale sunt reprezentate de un vehicul electric de serie şi de două concepte futuriste.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

Kia Soul EV: prima electrică de serie a mărcii are 7 ani garanţie şi 200 km autonomie

Kia a prezentat la Geneva primul vehicul electric de serie oferit cu o garanţie de şapte ani. Vorbim despre Soul EV, un model global cu sistem de propulsie 100% electric, capabil să parcurgă aproape 200 de kilometri cu o încărcare.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Modele noi

Hyundai şi Kia vor merge pe strategii diferite de design

Designerul şef al concernului Hyundai doreşte să schimbe drumurile pe care Hyundai şi Kia le urmează în materie de design, pentru o diferenţiere mai clară a celor două game.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

Director de marketing extern de la Kia: "Acum ne uităm şi la producătorii premium germani"

Kia vrea să îmbunătăţească nivelul de calitate al modelelor sale şi să crească dotările tehnologice pentru a obţine o clasare superioară pe piaţă, anunţă Automotive News citând directorii companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Martie 2013 | Modele noi

Kia Provo ar putea primi o versiune de serie

Reprezentanţii Kia spun că o versiune de serie a conceptului Provo este luată în considerare. Coreenii au început deja studiile de piaţă privind fezabilitatea acestui model.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Kia Provo Concept, cel mai aspectuos exponat al asiaticilor

Odată cu primele sale hothatch-uri, Kia a adus la Geneva conceptul Provo, care a furat atenţia privitorilor cu design-ul său deosebit.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Kia Cee'd GT şi Pro_cee'd GT, debutul hot hatch-urilor mult aşteptate

Kia a adus la Geneva versiunile de serie ale lui Cee'd GT şi Pro_cee'd GT, primele hothatch-uri construite de producătorul din Coreea de Sud.
Luni, 11 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Kia Cee'd GT, prima imagine neoficială a versiunii cu cinci uşi

Primele imagini neoficiale ale versiunii cu cinci uşi a lui Kia Cee'd GT au apărut pe internet înainte de prezentarea oficială. Modelul dezvoltă 204 CP şi 265 Nm.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Concepte

Kia Cross GT, conceptul unui crossover hibrid de 400 CP

Kia a prezentat la Chicago conceptul Cross GT, care ar putea deveni cel mai mare crossover din gama sa. Modelul este mai lung şi mai lat decât Sorento şi a fost desenat în California.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Pro_cee'd şi Carens, noutăţile Kia

Kia a adus la Paris noile Carens şi Pro_cee'd. Cele două modele de segment C vor debuta în următoarele luni pe piaţa din Europa.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Kia Carens, primele imagini şi informaţii

Kia a prezentat primele imagini oficiale ale noului Carens. Monovolumul compact va debuta la Salonul Auto de la Paris şi va fi oferit şi într-o versiune cu şapte locuri.
Joi, 23 August 2012 | Modele noi

Kia Cee'd SW a intrat în producţie

Noua generaţie a lui Kia Cee'd SW a întrat în producţie. Noul Pro_cee'd va intra în producţie în prima parte a anului 2013.

Tag-uri similare

Kia, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Kia Sorento, Kia Sportage, Sportage, poze Kia, noul Kia Sportage
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru