Kia Provo ar putea primi o versiune de serie

de Sebastian Toma
Marti, 12.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii Kia spun că o versiune de serie a conceptului Provo este luată în considerare. Coreenii au început deja studiile de piaţă privind fezabilitatea acestui model.

Kia Provo, conceptul prezentat de coreeni la Salonul Auto de la Geneva, are şanse de a intra în producţia de serie, spun reprezentanţii mărcii. Într-un interviu acordat celor de la AutoExpress, vicepreşedintele diviziei de marketing şi planificare de produs de la Kia Europe, Benny Oeyen, a anunţat posibilitatea debutului unei versiuni de serie a conceptului Provo. Modelul rezultat ar fi un SUV de segment B cu trăsături de coupe. Până atunci, Kia va derula cercetările de piaţă aferente pentru a descoperi dacă va avea suficienţi clienţi pentru acest model.

"Provo reprezintă o nişă posibilă pe care o putem încerca. Marca noastră este raţională, dar există spaţiu pentru un coupe de segment B. Conceptul GT este aproape de a primi aprobarea de producţie, dar până atunci trebuie să treacă printr-o serie de procese pentru a asigura susţinerea sa financiară.", declară Benny Oeyen, vicepreşedintele diviziei de marketing şi planificare de produs de la Kia Europe.

Urmareste Automarket
Potrivit unor surse din cadrul mărcii, conceptul Kia GT va prelua platforma lui K9 şi ar putea debuta în 2016.
Cele două concepte au fost privite cu ochi buni de public, prezentând o latură nouă a mărcii din Coreea de Sud. Până acum, Kia a mai prezentat o serie de concepte care prefigurau SUV-uri de segment B cu trăsături de coupe, dar niciunul nu a ajuns în versiunea de serie.

Via AutoExpress

Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    daca va avea un pret mai bun, ca cel al lui Mini sau Ds3 sunt convins ca va avea un succes urias, arata f bine mai ales daca isi va pastra actualele linii pt versiunea de serie...( cu toate ca observ, ca doresc un rival mai mult pt Opel Adam Rock ) , o cutie automata pe o versiune diesel ar fi binevenita )
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru