Kia anunţă lansarea viitorului Pro_Cee'd şi a unui monovolum compact

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.05.2012
Kia a anunţat că viitoarele Pro_Cee'd şi Cee'd Estate vor debuta în septembrie la Paris. Pe lângă cele două modele, coreenii pregătesc şi un monovolum cu cinci şi şapte locuri.

Deşi piaţa europeană dă serioase semne de slăbiciune, Kia păstrează o atitudine pozitivă şi se aşteaptă la rezultate bune anul acesta. Ba mai mult, coreenii vor să îşi lărgească oferta pentru a putea atinge obiectivul de 400.000 de unităţi vândute în 2013 pe Bătrânul Continent.

Paul Philpott, directorul de operaţiuni Kia Europa, a confirmat planurile îndrăzneţe ale constructorului coreean, susţinând că vom avea ocazia să vedem anul acesta noi modele. Alături de noua generaţie Cee'd, testată şi de Automarket în urmă cu câteva săptămâni, Kia vrea să introducă şi celelalte variante ale modelului compact: Cee'd Estate şi Pro_Cee'd, ambele aşteptate în septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Acelaş Phil Philpott a confirmat şi zvonurile care anunţau un viitor monovolum de dimensiuni mari. Modelul se află în curs de dezvoltare şi este aşteptat să debuteze pe piaţa europeană la începutul anului viitor. "Vom lansa un monovolum compact cu cinci şi şapte locuri, care va lua locul modelelor Carens şi Carnival."

Toate aceste modele ar ajuta Kia să îndeplinească obiectivele ambiţioase fixate de conducere.

După o creştere de 10.7% anul trecut în Europa, oficialii coreeni au prognozat o creştere de 20.7% pentru anul în curs, estimând că vor livra 350.000 de maşini publicului de pe Bătrânul Continent.

via l automotivenews

Comentarii (3)

  • Marian
    Ce vrea sa fie Cee'd Estate? O sa fie o berlina? Sau un break? Dar break parca l-au prezentat la Geneva, de ce ar mai fi nevoie sa il mai prezinte si la Paris?. Sau ala a fost doar prezentat si aici se vorbeste despre faptul ca va incepe sa fie si comercializat?
    0 0
  • Catalin
    intr-adevar,
    aiurea stirea sau declaratia in sine. Din moment ce la Geneva ai prezentat deja Breakul / SW / Estate (si cum s-ar mai putea spune), din moment ce nu era un concept sa zici ca-l mai modifici pana la Paris, suna aiurea ca-l mai "prezinti" o data. De comercializat, va incepe intr-adevar din toamna (pe toate retelele KIA Europa se spune acelasi lucru). Pro cee'd-ul va fi intr-adevar premiera. Le astept oricum mai repede la vanzare
    0 0
  • BaditzaEx
    asteptam Pro Cee'd-ul
    dar atentie la pret, caci daca nu ofera un pret semnificativ mai mic decat ce ofera marcile deja consacrate, europene ( Renault, Ford, Opel, VW ) o sa-i cam dispara farmecul
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru