Kia Optima s-a deghizat în batmobil

de Sebastian Toma
Joi, 11.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia americană a Kia Motors a construit o versiune "batmobil" a lui Optima. Aceasta va fi vândută la licitaţie pentru fundaţia We Can Be Heroes, care ajută Africa.

Divizia americană a mărcii Kia a modificat o Optima alături de DC Entertainment şi publicaţia RIDES. Colaborarea a dat naştere lui Optima inspirată din Batman şi va fi prezentată la Centrul Time Warner din New York. Ulterior, modelul va fi vândut în cadrul unei licitaţii, iar suma obţinută în urma vânzării va fi donată campaniei We Can Be Heroes, care încearcă să strângă fonduri pentru combaterea foametei din Africa. Pe lângă modelul din imaginea alăturată, cei de la Kia vor mai personaliza încă şapte modele, toate urmând să reprezinte personaje din ”Justice League” şi să fie vândute în cadrul unor licitaţii.

Batmobilul bazat pe Kia Optima prezintă o caroserie vopsită negru mat, un kit estetic şi un set de jante din aliaj de 20 inch. Acestea ascund un sistem de frânare de performanţă şi o suspensie sport reglabilă. Pachetul de tuning este completat de elementele contrastante care formează sigla Batman şi de o grilă faţă care a necesitat peste 40 de ore de muncă pentru a deveni realitate

Interiorul modelului prezintă o serie de LED-uri galbene, care formează un contrast cu pielea neagră care îmbracă scaunele.

Pielea de pe scaune are cusături cu fir galben, iar portbagajul include chiar şi un costum de Batman, cu tot cu masca aferentă şi centura cu utilităţi.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru