Kia Optima

Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Kia Optima facelift: modelul coreean primește două motoare noi de 1.6 litri și un design revizuit

Kia Optima primește un facelift cu schimbări atât la designul exterior, cât și la interior. Modelul coreean beneficiază acum de două motoare noi de 1.6 litri, respectiv diesel și benzină.
Joi, 09 Martie 2017 | GENEVA 2017

Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid: break-ul primește versiune ecologică de 205 cai putere

Versiunea break a lui Kia Optima a primit o variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de 60 de kilometri și 205 cai putere.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Optima: noua generație ajunge și în Europa cu un diesel mai puternic

Kia a dezvăluit informații și imagini oficiale cu noua generație Optima, versiunea pentru piața din Europa. Modelul vine cu un interior mai spațios, cu un diesel mai puternic și cu noi tehnologii.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Modele noi

Kia Optima: noua generaţie a debutat oficial cu un design nou şi un motor turbo de 180 de cai putere

Kia a dezavăluit noua generaţie a modelului Optima, un model de segment mediu care propune clienţilor un design atrăgător şi o lista cu tehnologii avansate de comunicare.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Kia prezintă conceptul Sportspace, care prefigurează varianta break a lui Optima

Kia a prezentat primele imagini noului său concept pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva. Modelul este numit Sportspace şi este aşteptat să prefigureze viitoarea variantă break a următoarei generaţii Optima.
Luni, 29 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Kia Optima T-Hybrid Concept prezintă noul sistem hibrid diesel-electric al mărcii coreene

Kia va prezenta la Paris o nouă versiune hibridă a lui Optima. Aceasta îmbină un motor diesel cu un sistem hibrid avansat, aflat încă în stadiul de dezvoltare, pentru a oferi un consum mixt declarat de 4.2 litri la sută.
Luni, 19 August 2013 | FRANKFURT 2013

Kia Soul şi Optima facelift debutează la Frankfurt

Kia va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt facelift-ul lui Optima şi noua generaţie a lui Soul. Acestea vor trona în standul coreenilor alături de versiunea GPL a lui Picanto.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Hyundai şi Kia recheamă în service 1.9 milioane de maşini în Statele Unite

Grupul coreean Hyundai-Kia a anunţat rechemarea în service a 1.9 milioane de maşini, afectate de o problemă electrică ce ar putea cauza mai multe defecţiuni. Recall-ul afectează doar exemplarele vândute în Statele Unite.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Tuning

Kia Optima s-a deghizat în batmobil

Divizia americană a Kia Motors a construit o versiune "batmobil" a lui Optima. Aceasta va fi vândută la licitaţie pentru fundaţia We Can Be Heroes, care ajută Africa.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Joi, 05 Iulie 2012 | Intern

Kia Optima, în România de la 19.784 euro

Importatorul Kia a anunţat preţurile noului Optima pe piaţa internă. Modelul coreean de clasă medie pleacă de la 19.784 euro cu TVA inclus şi este oferit doar în compania unei motorizări diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Aprilie 2011 | Modele noi

Kia pregăteşte un Cee'd sportiv, rival al lui VW Golf GTI

Kia îşi propune să lanseze în următorii ani, odată cu noua generaţie Cee'd, un hot-hatch de maxim 230 cai putere, capabil să se bată cu actualul Volkswagen Golf GTI.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noului Hyundai i40 CW, break-ul de clasă medie

Hyundai a publicat astăzi primele imagini ale modelului i40 CW, derivatul break al modelului coreean cu acelaşi nume. Lansarea sa oficială va ave aloc la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Kia ar putea lansa un rival pentru Mazda MX-5

Prezent la Salonul Auto de la Paris, designerul Kia a declarat că şi-ar dori un model sportiv uşor, capabil să se poziţioneze ca rival al actualului Mazda MX-5.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Kia ameninţă Europa cu noul Optima, iar Hyundai aduce noul ix20

Grupul coreean Hyunda-Kia a venit la Paris hotărât să impresioneze. Kia a mizat pe noul Optima şi pe conceptul Pop, în timp ce Hyundai a expus i10 facelift şi MPV-ul Venga.
Vineri, 01 Octombrie 2010 | Tehnologie

Kia va dezvolta sisteme hibride de tipul celui folosit de Chevrolet Volt

Sistemele hibride care folosesc motorul pe benzină exclusiv pentru alimentarea bateriei celui electric încep să prindă adepţi în industrie. Kia este ultimul constructor care intră în joc.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Kia Optima, rivalul sud-coreean al lui Passat, a debutat azi la Paris

Kia a prezentat astăzi versiunea europeană a lui Optima la Salonul Auto de la Paris. Modelul este propunerea sud-coreeană în clasa medie.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Modele noi

Kia caută un nume potrivit pentru urmaşul european al lui Magentis

Kia nu a luat încă o decizie privind numele sub care va fi vândut urmaşul lui Magentis în Europa. Maşina a fost deja lansată în Statele Unite sub numele de Optima.

Tag-uri similare

Kia Optima, Peter Schreyer, Kia Magentis, designer sef Kia, Kia K7, Kia Magentis Coupe, Kia Magentis Station Wagon, Kia Optima Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru