Primele imagini ale noului Hyundai i40 CW, break-ul de clasă medie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.12.2010
Hyundai a publicat astăzi primele imagini ale modelului i40 CW, derivatul break al modelului coreean cu acelaşi nume. Lansarea sa oficială va ave aloc la Salonul Auto de la Geneva.

Hyundai a publicat astăzi prima imagine a modelului i40 CW, derivatul break al modelului i40, programat să îşi facă apariţia live în cadrul Salonului Auto de la Geneva, din primăvara anului viitor. Cu o lungime de 4.77 metri, o lăţime de 1.81 metri şi un ampatament de 2.72 de metri, break-ul coreean va deveni alternativa familistă pentru clienţii din segmentul mediu.

Sub capotă se vor afla binecunoscutele motorizări diesel CRDI şi benzină GDI, familiare publicului de pe fratele de concern Kia Optima. Nu este exclusă nici ipoteza unei versiuni hibride, pusă în mişcare de acelaşi tren de propulsia ca al actualului Sonata Hybrid, lansat deja pe piaţa americană. Break-ul Hibrid sud-coreean ar putea dispune astfel de un motor pe benzină de 2.4 litri şi unul electric, capabile să ofere împreună 200 de cai putere.

Noul Hyundai i40 şi derivatele sale urmează să se alăture gamei de modele coreene, disponibile pe piaţa europeană, în primăvara lui 2011, fiind vizată mai întâi zona de est a Bătrânului Continent.

Lansarea gamei complete pe piaţa din Europa va avea loc însă abia în toamna anului viitor, la Salonul Auto de la Frankfurt. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • cam copy
    Fata arata a Ford Focus iar spatele aduce a Insignia!
    0 0
  • ub
    da si daca ix 20 ''chel'' si pe benzina e 17000 euro asta o sa fie 35000?!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru