Kia Seltos, fratele coreean al lui Kia XCeed, a primit un facelift major

de Alexandru Monenciu
Joi, 30.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia Seltos a primit un facelift major, la doar 3 ani de la debut. La fel ca înainte, SUV-ul nu este comercializat în Europa, acolo unde clienții au la dispoziție o altă variantă: XCeed.

Constructorul asiatic de automobile a lansat SUV-ul de clasă mică Seltos în urmă cu trei ani. Acum, însă, pentru a rămâne competitiv într-un segment aglomerat, Seltos a primit un facelift. Unul major, chiar.

În primul rând, Kia a optat pentru un design exterior modificat. Avem faruri redesenate, cu lumini de zi LED, o grilă care a crescut în dimensiuni și stopuri unite de o bandă LED.

Habitaclul putem spune că este cea mai mare noutate. Aici, bordul integrează acum două display-uri de 10.25 inch, selectorul transmisiei este acum un buton rotativ, iar butoanele sistemului de climatizare au fost, la rândul lor, revizuite.

Kia nu a oferit, deocamdată, detalii tehnice despre acest Seltos facelift. O va face în iulie, atunci când SUV-ul de mici dimensiuni debutează oficial în cadrul Salonului Auto de la Busan (Coreea de Sud).

Așa cum spuneam, Kia Seltos rămâne în continuare "interzis" europenilor. Clienții de pe Bătrânul Continent au la dispoziție un SUV de dimensiuni identice: XCeed.

via Kia

Comentarii (1)

  • Modelul nu se vinde în UE. În alte țări, de exemplu în Republica Moldova, se găsește la vânzare că model nou.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru