Kia Stinger, transformat în decapotabilă cu patru portiere și produsă în 12 exemplare

de Lestyan Bela
Sambata, 20.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un dealer american Kia vrea să aducă pe piață douăsprezece modele Kia Stinger decapotabile. Proiectul se va derula în prima jumătate a acestui an. Mașina își păstrează garanția originală.

În cadrul Festivalului Vitezei organizat la Ritz-Carlton Hotel în Orlando, Florida, dealerul local Kia a prezentat un concept inedit, creație proprie. Motor Vehicle Performance, departamentul de tuning al reprezentanței Kia, a construit un prototip care are la bază un model Stinger.

Cu toate acestea, persoana care a ținut prezentarea mașinii, purta un tricou inscripționat Droptop Customs, un atelier de modificări cunoscut pentru diferite proiecte realizate la comandă. Un astfel de proiect este un Chrysler 300 folosit pentru transportarea Papei Benedict al XVI-lea în Camerun.

Dealerul are în plan ca mașina să ajungă pe piață la sfârșitul primăverii și este disponibilă la comandă în producție limitată. Douăsprezece unități vor fi construite în total, iar asta va restricționa într-un mod serios grupul de pontențiali clienți.

Un aspect interesant este faptul că mașina își păstrează garanția de fabrică și ridică suspiciunea dacă sud-coreenii au fost implicați în dezvoltarea acestui proiect.

Sub capotă, mașina are un motor V6 de 3.3 litri, twin-turbo, care dezvoltă 370 cai putere și un cuplu de 510 Nm.

Reprezentanța Kia spune că modelul care va ajunge pe piață va avea 500 cai putere.

Via: automotorundsport.de

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru