Kia Stinger

Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Kia EV4 anunță un succesor electric pentru Stinger

Kia a prezentat oficial noul EV4, un concept al unei viitoare berline electrice. Noul concept poate fi considerat drept succesorul spiritual al lui Stinger, iar modelul de serie va avea și versiuni de performanță.
Sambata, 20 Martie 2021 | Tuning

Kia Stinger, transformat în decapotabilă cu patru portiere și produsă în 12 exemplare

Un dealer american Kia vrea să aducă pe piață douăsprezece modele Kia Stinger decapotabile. Proiectul se va derula în prima jumătate a acestui an. Mașina își păstrează garanția originală.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea europeană a lui Kia Stinger facelift: GT-ul producătorului asiatic va fi disponibil doar cu motorul V6

Kia a publicat primele imagini cu versiunea europeană a lui Stinger facelift. Pe Bătrânul Continent, GT-ul asiatic va fi disponibil doar cu motorul V6 de 3.3 litri cu 370 de cai putere.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Stinger facelift: mici îmbunătățiri estetice și noutăți la interior

Kia a publicat primele fotografii și informații referitoare la Stinger facelift. Modelul producătorului asiatic va miza pe câteva noutăți estetice și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior. Momentan, Kia nu a oferit detalii despre gama de motorizări.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Kia Stinger facelift, spionat pe Nurburgring: prezentarea ar urma să aibă loc în luna iulie

Kia Stinger facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic ar urma să fie prezentat în luna iulie, iar conform zvonurilor, motorul V6 de 3.3 litri va livra 385 CP.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | General

Kia ar putea renunța la dezvoltarea unei noi generații Stinger: vânzările nu s-au ridicat la așteptările oficialilor

Vânzările lui Kia Stinger nu se ridică la așteptările oficialilor, iar conform unor surse apropiate companiei, asiaticii ar putea renunța la o nouă generație. Cu toate acestea, în cursul anului va fi lansat Stinger facelift. Modelul promite atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | General

Viitor incert pentru Kia Stinger: vârful de gamă al producătorului asiatic ar putea dispărea din ofertă

Oficialii Kia nu sunt mulțumiți de vânzările lui Stinger, iar acest lucru pune sub semnul întrebării viitorul GT-ului asiatic. Conform primelor informații, Kia ar putea renunța la o nouă generație Stinger.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Drive Teste

Prim contact cu Kia Stinger, cel mai rapid Kia din istorie: grand tourer cu aspirații premium

Kia Stinger a fost lansat oficial și în România. Am "testat" modelul constructorului asiatic, iar primele semne sunt bune. Rămâne de văzut dacă publicul se va orienta către showroom-urile Kia sau dacă va opta, în continuare, pe soluțiile producătorilor premium.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Premii auto

Mașina Anului 2018 în Europa: BMW Seria 5, Audi A8 și Volvo XC40, printre cei 7 finaliști. Volkswagen, marele absent

Organizatorii concursului Maşina Anului 2018 au anunţat cei 7 finalişti, iar printre aceștia figurează BMW Seria 5, Audi A8 și Volvo XC40. Volkswagen nu a reușit însă să aibă reprezentant în finală.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Intern

Stinger, cel mai rapid Kia din istorie, este disponibil în România: prețul de pornire este de 33.800 de euro cu TVA

Kia Stinger a ajuns și pe piața din România. Modelul constructorului asiatic poate fi comandat atât cu o motorizare diesel, cât și cu propulsoare pe benzină, iar prețul de pornire este de 33.800 de euro cu TVA.
Joi, 30 Martie 2017 | Modele noi

Cel mai rapid Kia din istorie a devenit și mai rapid: Stinger atinge 100 de km/h în doar 4.9 secunde

Cu ocazia Salonului Auto de la Seoul, Kia a revizuit performanțele modelului Stinger. Sedanul poate accelera acum de la 0 la 100 de km/h în doar 4.9 secunde.
Vineri, 10 Martie 2017 | Modele noi

BMW Seria 3 i-a motivat pe creatorii lui Kia Stinger, dar muza estetică a fost vechiul Maserati Ghibli

Kia Stinger este, probabil, cel mai apreciat model Kia din ultimii ani. Sedanul s-a bucurat de o primire extrem de călduroasă pentru că s-a ghidat după o rețetă de succes.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Modele noi

Kia nu a uitat de europeni: Stinger vine și la noi și va avea un motor diesel de 200 de cai putere

Kia anunță că va aduce noul Stinger, prima sa berlină coupe, și pe piața din Europa. Acesta va fi oferit alături de un diesel de 200 de cai putere.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Kia Stinger, Peter Schreyer, Kia GT4 Stinger, modele sport Kia, design Peter Schreyer, GT4 Stinger, Kia sport, marketing Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru