Kia va accelera dezvoltarea serviciilor de mobilitate în Europa: clienții vor putea închiria mașini de la dealeri pe diverse perioade

de Daniel Popescu
Duminica, 16.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia va extinde serviciile de mobilitate pe care le oferă în Europa, iar clienții vor avea posibilitatea să închirieze mașini de la dealeri pe perioade cuprinse între o zi și un an.

Kia a anunțat la începutul lunii ianuarie o nouă strategie pentru a dezvolta servicii de mobilitate la nivel global, inclusiv pe piața europeană.

Printre altele, constructorul sud-coreean a lansat în Spania un serviciu de car-sharing WiBLE care include în prezent 500 de unități plug-in hybrid Niro.

Kia a anunțat acum că își propune extinderea acestui serviciu prin lansarea unor facilitați suplimentare de închiriere de dispozitive mobile, cel mai probabil inclusiv trotinete electrice.

Pe de altă parte, Kia va testa pe piețele din Italia și Rusia un nou concept de închiriere de mașini, cu scopul de a atrage mai mulți clienți într-o perioadă în care vânzările de mașini sunt în scădere la nivel global din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, clienții din Italia și Rusia vor avea posibilitatea să închirieze mașini direct de la dealeri pe perioade flexibile cuprinse între o zi și un an. Ulterior, producătorul asiatic intenționează să lanseze acest serviciu atât în Europa, cât și în alte regiuni ale globului.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru