Kia Niro

Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Premii auto

Mașina Anului 2023 în Europa: toate finalistele sunt modele hibride sau electrice

Au fost anunțați cei 7 finaliști care intră în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2023 în Europa. Pe lista scurtă se află numai modele hibride și electrice. Printre ele se numără și Volkswagen ID Buzz.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Siguranta

EuroNCAP a testat mai multe mașini electrice chinezești și Tesla Model Y

La cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizate de EuroNCAP au luat parte atât Tesla Model Y, cât și două modele chinezești cu zero emisii: Ora Funky Cat și Wey Coffee 01.
Duminica, 16 August 2020 | General

Kia va accelera dezvoltarea serviciilor de mobilitate în Europa: clienții vor putea închiria mașini de la dealeri pe diverse perioade

Kia va extinde serviciile de mobilitate pe care le oferă în Europa, iar clienții vor avea posibilitatea să închirieze mașini de la dealeri pe perioade cuprinse între o zi și un an.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Economic

Record de vânzări pentru Kia în primul trimestru: peste 10% dintre europeni au ales modele electrificate, în special Kia Niro

Kia a anunțat un record de vânzări pentru primul trimestru în Europa, cu peste 130.000 de unități. Constructorul spune că modelele sale electrificate au înregistrat o creștere de 30% în rândul europenilor, cel mai căutat fiind Kia Niro.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Facelift pentru Kia Niro hibrid și Niro PHEV: modificări minore de design, sistem de infotainment cu ecran de 10.25 inch și pachet generos de tehnologii de siguranță

Kia a publicat primele imagini și detalii referitoare la Niro hibrid și Niro plug-in hybrid facelift. Cele două versiuni ale SUV-ului asiatic vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Autonomia oficială a lui Kia e-Niro a fost supraestimată cu 30 de kilometri: SUV-ul electric parcurge 455 de kilometri cu o încărcare

Organizația independentă care a omologat autonomia SUV-ului electric Kia e-Niro a utilizat o procedură eronată pentru calculul final. Astfel, Kia a refăcut testele, iar autonomia modelului electric a scăzut cu 30 de kilometri în cazul versiunii de top. Și "fratele" Hyundai Kona Electric va trece printr-o nouă procedură pentru recalcularea autonomiei.
Marti, 18 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Detalii despre Kia e-Niro: autonomie de 485 de kilometri pentru versiunea echipată cu bateria de 64 kWh

Kia e-Niro, versiunea electrică a SUV-ului asiatic, va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul va fi disponibil cu o baterie de 64 kWh care promite o autonomie de până la 485 de kilometri. Valoarea a fost anunțată în urma testelor efectuate conform noului standard WLTP.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Concepte

Kia Niro EV Concept a fost prezentat oficial: SUV-ul electric are o autonomie de peste 380 de kilometri și un interior cu tehnologii moderne

Kia Niro EV Concept a fost prezentat în Las Vegas. Prototipul constructorului asiatic folosește un motor de peste 200 CP și promite o autonomie de 383 de kilometri. În același timp, Kia anunță că până în 2025 vom vedea 16 modele noi electrificate (electric, hibrid, hibrid plug-in).
Duminica, 12 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cerere peste așteptări: Hyundai și Kia vor mări producția pentru versiunile electrice ale lui Kona și Niro

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va avea o producție de 18.600 de unități în 2018, în timp ce varianta electrică a lui Kia Niro va beneficia de 21.000 de unități, în creștere puternică comparativ cu planurile inițiale.
Joi, 16 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Tripleta ecologică: Kia Niro va primi în 2018 o versiune electrică bazată pe Hyundai Ioniq

Kia Niro va primi anul viitor o versiune electrică cu ajutorul căreia va avea o gamă de 3 versiuni ecologice, după modelul implementat de partenerii de la Hyundai cu modelul Ioniq.
Vineri, 16 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Kia Niro doboară recordul de consum pentru un hibrid: 3.07 litri/100 km pe un drum de aproape 6.000 de kilometri

Kia Niro a consumat doar 3.07 litri/100 km pe parcursul unui traseu de aproape 6.000 de kilometri de la Los Angeles la New York şi a devenit astfel hibridul cu cel mai mic consum din lume.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Masini autonome

Exerciţiu de imaginaţie: cum ar arăta maşinile Kia dacă ar fi autonome

Kia şi-a imaginat cum ar arăta modelele Niro, Sorento, Soul şi Sedona dacă ar avea funcţii autonome şi ar fi dedicate artiştilor şi oamenilor de afaceri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO: Noul Kia Niro devine fratele hibrid al lui Sportage

Kia lansează în acest an în Europa un SUV care nu va putea fi cumpărat decât în versiune hibridă și, mai târziu, full-electrică. Kia Niro are dimensiuni apropiate de cele ale lui Sportage, dar se bate cu hibrizii compacți de pe piață.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Kia anunță noi planuri de viitor: un SUV hibrid și o mașină electrică alimentată cu hidrogen

Kia a prezentat două schițe teaser ale unui Hybrid Utility Vehicle, denumirea aleasă de constructor pentru un SUV hibrid. Acesta va fi însoțit în gamă de o mașină electrică alimentată cu hidrogen.
Joi, 29 August 2013 | FRANKFURT 2013

Kia Niro Concept anunţă un rival pentru Captur, Mokka şi Juke

Kia va intra în cursul anului viitor în segmentul crossoverelor mici de oraş, iar conceptul Niro, ale cărui fotografii au fost publicate astăzi, va fi sursa de inspiraţie pentru viitorul model al sud-coreenilor.

Tag-uri similare

Kia, Kia Niro, Niro, Kia crossover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru