Kubica, la un pas să se retragă din Raliul Azore

de Daniel Popescu
Joi, 25.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a ameninţat că se retrage din Raliul Azore din cauza ceţii care l-a împiedicat să parcurgă traseul de recunoaştere, însă organizatorii au împiedicat acest lucru în ultimul moment.

Robert Kubica participă la sfârşitul acestei săptămâni la Raliul Azore, a patra etapă a sezonului din cadrul Campionatului European de Raliuri.

Polonezul a anunţat însă joi dimineaţă că este decis să se retragă din cadrul evenimentului din cauza faptului că ceaţa densă l-a împiedicat să-şi facă notiţe pe parcursul recunoaşterii de miercuri, în condiţiile în care se află la prima participare în acest raliu.

"Era foarte multă ceaţă, iar un unele locuri a fost imposibil să iau notiţe. Avem 20 km fără notiţe. Este prea mult. Fără notiţe nu voi pilota. Prima şi cea mai lungă probă este la limită, dar nu ar trebui să fie o problemă. Dar prima jumătate a unei alte probe a fost imposibilă, iar pe a doua probă puteai vedea la maxim 10 metri în faţa", a declarat el pentru publicaţia britanică Autosport.

Cu toate acestea, organizatorii Raliului Azore au intervenit la timp şi au decis ca piloţii să poată efectua traseele de recunoaştere inclusiv în dimineţile de joi şi vineri, pentru a-şi putea lua notiţe.

Condiţiile meteo rămân precare, întrucât ceaţa este în continuare foarte densă, însă Kubica a reuşit să stabilească cel mai bun timp în sesiunea de calificări.

Via Autosport, ERC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru