Kubica va concura în 10 etape, inclusiv în Raliul Sibiului

de Daniel Popescu
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica va participa la 10 etape din sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri, printre care se numără şi Raliul Sibiului din luna iulie.

Robert Kubica a primit două oferte de la Citroen şi Ford pentru a lua startul în 10 dintre cele 13 etape ale sezonului 2013 din Campionatul European de Raliuri.

Ambele propuneri vizează o participare începând cu Raliul Spaniei din luna martie, a treia etapă a campionatului, până la runda finală care va avea loc în Polonia, tara natală a fostului pilot de Formula 1.

Polonezul va ajunge astfel inclusiv în România cu ocazia Raliului Sibiului, care va găzdui o etapă din Campionatul European de Raliuri în perioada 25-27 iulie.

"Ştiu că are două oferte pe masă şi trebuie să ia o decizie. Cele două oferte sunt foarte bune. Este vorba despre 10 etape, aşa că va participa până la sfârşitul sezonului, ceea ce este bine", a declarat o sursă pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Practic, Kubica trebuie acum să decidă dacă va concura cu Citroen DS3 RRC sau Ford Fiesta RRC, ambele maşini fiind deja adaptate pentru a-i permite lui Kubica să folosească treptele de viteză în mod corespunzător, în ciuda faptului că are probleme cu mobilitatea braţului drept după accidentul suferit în raliuri cu aproape doi ani în urmă.

Potrivit speculaţiilor, Ford are cele mai mari şanse să obţină semnătura lui Kubica datorită relaţiilor strânse pe care pilotul le are cu şefii celor de la M-Sport.

Via Autosport Magazine

Comentarii (2)

  • Intru pe automarket, aleg rubrica "Formula1" si gasesc stiri despre raliuri... ma intreb: daca Kubica s-ar fi apucat de snooker gaseam stiri si despre snooker?
    9 11
  • Prin prisma faptului ca polonezul provine din blocul ex-sovietic, are destui de multi fani si in Romania.
    Indirect, stirea e cam din F1, poate fi citita si ca "din pacate, era lui Kubica in F1 a apus, polonezul se indreapta catre alte sporturi".
    Pacat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru