Lamborghini a livrat ultimul Aventador Coupe Ultimae. Prețul său, 1.6 milioane de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 18.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a livrat oficial ultimul exemplar al legendarului Aventador. Este vorba despre un exemplar Coupe Ultimae care s-a vândut la un preț de 1.6 milioane de euro și care vine la pachet și cu un jeton NFT.

Constructorul italian a pus capăt unui capitol important al poveștii sale. Anul acesta, Lamborghini Aventador, ultimul model al mărcii cu un motor V12 neelectrificat, a fost pensionat pentru a face loc unui nou model care va fi hibrid și care promite să fie mai spectaculos decât Aventador.

Acum, marca din Sant’Agata Bolognese a livrat ultimul exemplar al supercar-ului emblematic. Mai exact, este vorba despre un Aventador Coupe Ultimae, vopsit într-o culoare albastră în combinație cu negru și vândut la un preț de 1.6 milioane de dolari.

Motorul său V12 de 6.5 litri, aspirat natural, livrează 780 de cai putere, cu ajutorul căruia Aventador Ultimae atinge 100 de km/h în 2.8 secunde și o viteză maximă de 355 de km/h.

Clientul ultimului Aventador primește și un jeton nefungibil cu desenul unui Aventador, precum și o serie de oportunități speciale. Printre acestea se numără: ocazia de a face cunoștință cu artiștii Steve Aoki și Krista Kim, un tur privat al muzeului Lamborghini, invitații la mai mulți dealeri Lamborghini din zona clientului și imagini exclusive cu viitoare modele.

Înlocuitorul mult așteptat al lui Aventador va fi prezentat în martie 2023.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru