Lamborghini ar putea relua producția lui Aventador, din cauza vaporului care a luat foc în largul Atlanticului

de Alexandru Monenciu
Joi, 24.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit șefului diviziei americane Lamborghini, producția modelului Aventador ar putea fi reluată, după ce un vapor cu 4.000 de mașini, inclusiv exemplare Lamborghini, a luat foc în largul Oceanului Atlantic.

În urmă cu o săptămână, nava Felicity Ace a luat foc în largul Oceanului Atlantic. Aceasta transporta 4.000 de mașini spre America, inclusiv modele Volkswagen, Porsche, Audi, Bentley și Lamborghini. Până în acest moment, autoritățile nu au reușit să o tracteze în port.

Șeful Lamborghini America a vorbit pe marginea acestui subiect, spunând că încă nu știe exact amploarea dezastrului. Cea mai mare grijă a producătorului din Sant'Agata Bolognese sunt exemplare Aventador de pe navă, având în vedere că producția acestui model este pe cale să fie oprită.

Dacă mașinile de pe vapor au fost afectate de incendiu sau, mai rău, au fost distruse, Lamborghini va fi nevoit să reia producția și să reconstruiască exemplarele în cauză.

"În acest moment, nu știm, dar va trebui să ne ocupăm de problemă atunci când va fi cazul. Modelul (Aventador) este sold out, așadar există posibilitatea ca unii clienți să renunțe la mașinile comandate și astfel să putem construi câteva în plus, dar acum vreau să sper ca măcar unele exemplare de pe vapor să fie în siguranță," a declarat Andrea Baldi.

Și Porsche a trecut printr-un episod asemănător, în urmă cu doi ani.

Atunci, nava cargo Grande America s-a scufundat în largul coastei franceze. Germanii au putut construi atunci 4 exemplare 911 GT2 RS în plus, având în vedere că acest model (produs într-un număr limitat de exemplare) împărtășește foarte multe componente cu 911.

În cazul lui Aventador, acest lucru nu este posibil, în contextul în care modelul italian este unic în portofoliul Lamborghini.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Noi probleme in al treilea an de plandemie,unii lupta cu camionul pentru libertate,altii asteapta sa le fie reconstruit un nou Lamborghini,mistoc!
    12 4
  • Tatraurs… pandemie mai este pentru cine citește astfel de știri. Ține si de noi de fiecare să terminam inepția asta. Cine vrea sa stea speriat, închis in casa si sa se “protejeze” cu vaccin, masca, geluri etc… treaba lui si nimic nou, era si in trecut dar nu se făcea atâta tam-tam.
    Astăzi am trei colegi confirmați cu COVID la lucru… simptome ușoare si viața merge înainte. Nu putem sa ne vedem de viața 2, 3 zile fără gust si miros… ba se poate ;)
    5 2
  • @Dutz,pentru mine guturaiul n-a fost deloc pandemie si da,asa este,trebuie sa mergem mai departe,trebuie sa mergem dar nu trebuie nici sa uitam si nici sa iertam. Problema e ca inapoi la normal nu ne mai intoarcem,fitilul a fost aprins,raul a fost facut,acum sunt doar curios cand si de ce o sa mai primim cado' o noua stare de urgenta.Pana una-alta,sa ne pregatim de criza finaciara planificata,de doi ani se chinuie s-o faca sa fie cat mai rea!
    2 3
  • Corect si o să ne doară tare si mult… încă nici nu știm…. Sper să greșim, dar mă tem ca nu!
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru