Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder facelift - informaţii complete

de Bogdan Mirică
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a aplicat o serie de modificări actualului LP560-4 Spyder şi au gândit noi versiuni exclusiviste şi atent personalizate.

După ce a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Paris o serie de modificări aduse actualului Hallardo, Lamborghini anunţă aceleaşi revizuiri şi pentru varianta decapotabilă a modelului. Cum era şi normal, Gallardo LP560-4 Spyder se bucură de o faţă nouă, mult mai ascuţită, cu blocuri optice şi prize de aer uşor retuşate.

În partea posterioară, italienii au modificate aerisirile motorului V10 pentru a permite evacuarea mai uşoară a căldurii degajate de cei 10 cilindri. 10 cilindri care livrează aceleaşi resurse: 560 de cai putere şi 540 de Nm. Lista modificărilor estetice include un set de jante Apollo de 19 inch.

Alături de faceliftul discret se lansează şi versiunea Gallardo LP570-4 Superleggera Edizione Tecnica, echipată în plus cu două dungi pe capotă, un eleron fix, frâne din carbon ceramic în standard şi o paletă mai largă de culori personalizate pentru exterior.

Urmareste Automarket
Gama supercarului din SantAgata Bolognese este completată şi de Gallardo LP570-4 Super Trofeo, un model ce face parte din programul de personalizare pentru circuit al constructorului.
Acesta include un deflector posterior nou, un eleron revizuit şi bosaje mai largi. Sub capotă se va afla, cel mai probabil, acelaşi motor V10, dispus să ofere însă 570 de cai putere.

Comenzile se deschid în luna noiembrie, primele livrări urmând să se facă însă abia anul viitor.

via carscoop

Comentarii (3)

  • Ferrari
    O porcarie de masina.
    2 24
  • @Ferrari :

    Da-ti Foc!!!
    22 2
  • @kretzoooo

    NU E NEVOIE SA ISI DEA FOC CA ARDE SINGUR ORICUM....:)
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru