Lamborghini va lansa un nou model echipat cu propulsor V12 hibrid

de Alexandru Monenciu
Luni, 26.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Într-un interviu recent, șeful Lamborghini a vorbit despre planurile de viitor ale producătorului din Sant'Agata Bolognese. În viitorul nu foarte îndepărtat, italienii urmează să lanseze un model nou cu motor V12 hibrid.

Lamborghini a lansat, la începutul lunii iulie, noul Aventador Ultimae. O variantă specială care marchează finalul de carieră al navei amiral și, totodată, ultimul model echipat cu motor V12 aspirat natural al producătorului italian de automobile.

Așa cum era de așteptat, viitorul Lamborghini este unul electrificat, iar Stephan Winkelmann, șeful companiei, a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Autocar câteva dintre lansările programate pentru anii următori.

Așadar, în curând, Lamborghini va lansa un model nou, propulsat de un agregat V12 hibrid. Potrivit lui Winkelmann, acesta va folosi un supercapacitor, la fel ca Sian FKP 37.

În 2022, italienii vor lansa două noi versiuni pentru Huracan și Urus. Acesta din urmă va primi, de asemenea, un facelift și, cel mai probabil, o variantă plug-in hybrid.

Un an mai târziu va veni și succesorul navei amiral Aventador. Acesta va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid, bazat pe un nou motor V12 la care inginerii italieni lucrează deja.

"Sunetul și istoria vor rămâne intacte," promite șeful Lamborghini.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru