Stephan Winkelmann

Miercuri, 03 August 2022 | Industrie

Șeful Lamborghini: Combustibilii sintetici pot fi colacul de salvare al motoarelor termice

Combustibilii sintetici ar putea fi o alternativă la sistemele de propulsie pur electrice, este de părere șeful constructorului italian de automobile, Stephan Wilkelmann.
Luni, 26 Iulie 2021 | Industrie

Lamborghini va lansa un nou model echipat cu propulsor V12 hibrid

Într-un interviu recent, șeful Lamborghini a vorbit despre planurile de viitor ale producătorului din Sant'Agata Bolognese. În viitorul nu foarte îndepărtat, italienii urmează să lanseze un model nou cu motor V12 hibrid.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Industrie

Lamborghini: “Am vândut deja aproape toată producția pentru 2021”

Lamborghini este aproape de “sold out” în ceea ce privește producția pe acest an, potrivit declarațiilor șefului Stephan Winkelmann.
Joi, 17 Decembrie 2020 | Industrie

Lamborghini estimează stabilizarea vânzărilor în 2021: “Avem un volum bun de comenzi în acest moment”

Lamborghini estimează că vânzările de anul viitor vor înregistra o stabilizare după scăderea din 2020, potrivit declarațiilor lui Stephan Winkelmann. Șeful Lamborghini spune că producătorul are în acest moment un volum bun de comenzi pentru 2021.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Industrie

Stephan Winkelmann va fi noul CEO Lamborghini: actualul președinte Bugatti îl va înlocui pe Stefano Domenicali

Stephan Winkelmann a fost numit noul CEO Lamborghini. Acesta îl va înlocui pe Stefano Domenicali și va continua să coordoneze și destinul mărcii Bugatti.
Luni, 20 Mai 2019 | Modele noi

Șeful Bugatti susține că al doilea model din gamă “ar putea să fie 100% electric”: “Trebuie să ne asigurăm că va fi cel mai bun din lume”

Bugatti pregătește lansarea unui al doilea model în gamă, iar șeful constructorului spune că “ar putea să fie 100% electric”. Stephan Winkelmann susține că, în acest caz, Bugatti trebuie să se asigure că va fi “cel mai bun model electric din lume”.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Audi răspunde avalanșei de modele Mercedes AMG: germanii anunță opt modele RS în doar 18 luni

Audi ne promite că în următoarele 18 luni vom vedea o avalanșă de modele de performanță din gama RS, ca răspuns la invazia Mercedes AMG.
Marti, 23 Februarie 2016 | General

Miroase a trădare? Fost șef la Ferrari, numit în fruntea constructorului rival Lamborghini

După ce a condus divizia de Formula 1 a celor de la Ferrari vreme de șapte ani, Stefano Domenicali a acceptat funcția de președinte Lamborghini. El îl înlocuiește pe Stephan Winkelmann, plecat să coordoneze modelele de performanță Audi RS.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Lamborghini: "Hibrizii oferă o experienţă compromisă, sunt prea grei"

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, consideră că actualii hibrizi nu sunt suficient de performanţi din cauza masei ridicate, excluzând aceste sisteme de propulsie pentru modelele din viitorul apropiat.
Luni, 10 Iunie 2013 | Tehnologie

Lamborghini: „Nu vom renunţa la motoare aspirate. Nu e momentul pentru hibrizi”

Lamborghini îşi va canaliza energia asupra motoarelor aspirate şi în anii următori. Preşedintele italienilor susţine că încă nu e momentul unui împrumut tehnologic de la părintele Volkswagen.
Duminica, 12 Mai 2013 | Modele noi

Lamborghini Egoista - conceptul unui supercar cu un singur loc

Lamborghini a dezvăluit un concept surprinzător în cadrul unei cine festive dedicată aniversării a 50 de ani de existență a mărcii italiene. Lamborghini Egoista are un singur loc, fapt ce a inspirat și numele acestui concept.
Luni, 19 Martie 2012 | General

Şeful Lamborghini: “Suntem copleşiţi de popularitatea lui Aventador J“

Lamborghini susţine că nu se aştepta la o astfel de primire călduroasă pentru Aventador J. Italienii au probat declaraţia cu statistici înregistrate pe canalele de socializare, Google şi Youtube.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Martie 2012 | General

Designerul Lamborghini: ”Aventador J a fost construit în 6 săptămâni şi cumpărat pe loc”

Filippo Perini, designerul Lamborghini, susţine că proiectul Aventador J s-a născut în 14 ianuarie 2012. A fost construit în doar 6 săptămâni şi cumpărat pe loc de un client care nu a stat deloc pe gânduri.
Marti, 13 Martie 2012 | Modele noi

Şeful Lamborghini: “Viitorul Gallardo va avea 600 de cai şi un design revoluţionar“

Stephan Winkelmann a vorbit recent despre viitorul Gallardo. Supercarul va avea un design revoluţionar şi va folosi un motor V10 de 600 de cai putere.
Luni, 30 Ianuarie 2012 | General

Şeful Lamborghini: "Nu vom folosi turbocompresoare până în 2020"

Lamborghini refuză să copieze soluţiile actuale de reducere a emisiilor şi consumului şi promite că nu va recurge la ajutorul turbocompresoarelor până la la finele deceniului.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Lamborghini va lansa un al treilea model, destinat utilizării cotidiene

Lamborghini plănuieşte să îşi extindă familia cu încă un membru. Potrivit directorului executiv, acesta va fi un model ce poate fi folosit zi de zi.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Autoipoteze

Al treilea model în gama Lamborghini ar putea fi un Estoque de serie

Preşedintele Lamborghini a declarat că gama de modele se va lărgi cu un produs complet nou în viitor. Oficialul a lăsat să înţeleagă că la Sant'Agata Bolognese se va naşte un coupe cu patru uşi.
Marti, 14 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Al doilea teaser al surprizei Lamborghini pregătite pentru Paris

Lamborghini a publicat astăzi al doilea teaser al surprizei pe care o va expune la Paris şi, împreună cu acesta, o declaraţie a celui care conduce compania din Sant'Agata Bolognese.
Duminica, 11 Iulie 2010 | General

Lamborghini a deschis un showroom impresionant în Milano

Zilele trecute Lamborghini a inaugurat un nou showroom în Italia. Acesta a fost botezat Lamborghini Centro Milano şi a fost construit, după cum ne sugerează şi numele, în oraşul modei, Milano.
Luni, 24 Mai 2010 | Tehnologie

Ferrari: "Facem hibrizi pentru a putea continua cu V12"

Amedeo Felisa şi Stephan Winkelmann, şefii Ferrari respectiv Lamborghini, au declarat că nu se grăbesc să introducă turbocompresoare pe motoarele V12.

Tag-uri similare

Lamborghini, hibrid, Stephan Winkelmann, Maurizio Reggiani, viitorul lamborghini, Automobilewoche, Lamborghini mai usor, presedintele Lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru