Şeful Lamborghini: “Suntem copleşiţi de popularitatea lui Aventador J“

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.03.2012
Lamborghini susţine că nu se aştepta la o astfel de primire călduroasă pentru Aventador J. Italienii au probat declaraţia cu statistici înregistrate pe canalele de socializare, Google şi Youtube.

Deşi a fost creat în doar 6 săptămâni, Aventador a reuşit să adune un capital de imagine impresionant pentru Lamborghini. O declară însuşi Stephan Winkelmann, preşedintele constructorului din SantAgata Bolognese. Se pare că publicul a digerat extrem de bine premiera italienilor, făcând din Aventador J nu numai vedeta standului, ci a întregului Salon Auto de la Geneva.

Pentru a confirma popularitatea creaţiei unice, Lamborghini a dat publicităţii şi o scurtă statistică a expunerii modelului în această perioadă:

- mai mult de 21.5 milioane de căutări pe Google.

- cel mai popular clip video al săptămânii pe Youtube cu filmul “Aventador J - the making of“.

- câştigătorul titlului “Best of show“, acordat de revista olandeză Autoweek la Salonul de la Geneva.

- un trafic zilnic record pe site-ul www.lamborghini.com

- peste 6800 de postări pe Twitter cu o expunere de peste 40 de milioane de afişări.

După publicarea datelor oficiale, Stephan Winkelamnn a declarat: “Ştiam că Aventador J este un produs special, dar nu ne-am aşteptat la o asemenea reacţie copleşitoare a publicului.

Suntem mulţumiţi de tot ceea ce a atras acest model şi promitem că vom duce mai departe limitele designului şi tehnologiei pentru modele şi generaţii viitoare.“ 

via l carscoop

Comentarii (1)

  • nu mai spune. pai cand faceti o asemenea bestie de masina, care arata precum navele spatiale la ce draq sa te astepti?
    lambo cu aventador J este la capatul opus cu ce a produs bentley cu suv-ul lor frumoasa si bestia sunt intr-o singura masina si cocosatul de la notre dame e alta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru