Lamborghini va lansa un al treilea model, destinat utilizării cotidiene

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.05.2011
Lamborghini plănuieşte să îşi extindă familia cu încă un membru. Potrivit directorului executiv, acesta va fi un model ce poate fi folosit zi de zi.

În încercarea de a-i depăşi pe eternii rivali de la Ferrari, Lamborghini pregăteşte o extindere a gamei. Nu este vorba despre un SUV, aşa cum mulţi se aşteptau, însuşi preşedintele Lamborghini infirmând acest zvon.

Spre surprinderea multora, constructorul se pregăteşte să aducă pe piaţă un model ce poate fi folosit zi de zi, dar care păstrează esenţa specifică supercarurilor din Sant'Agata Bolognese. Anunţul oficial a fost făcut de Stephan Winkelmann, directorul executiv Lamborghini, în cadrul Global Luxury and Fashion Summit: "Vom avea un al treilea model. Trebuie să fie o maşină ce poate fi folosită zi de zi, după nevoile normale."

Tot Winkelmann a precizat că momentan nu a fost luată o decizie privind segmentul în care va acţiona viitorul model. Odată ce sportivul va primi însă undă verde din partea consiliului de conducere, echipa de ingineri italieni va avea nevoie de patru ani pentru a aduce pe piaţă noul membru al familiei.

Winkelmann a susţinut şi că Lamborghini nu intenţionează să apeleze la ajutorul unui alt constructor pentru dezvoltarea modelului cotidian.

"Vom folosi sinergii cu grupul Volkswagen acolo unde va fi posibil", a susţinut directorul executiv.

via | AutomotiveNews

Comentarii (2)

  • da si restu modeleleor pot fi folosite zi de zi,
    da care is celalalte doua de oras?
    1 3
  • ...celelalte doua...
    @ufx celelalte doua modele lamborghini aflate in productie sunt gallardo si aventador!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru