Designerul Lamborghini: ”Aventador J a fost construit în 6 săptămâni şi cumpărat pe loc”

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.03.2012
Filippo Perini, designerul Lamborghini, susţine că proiectul Aventador J s-a născut în 14 ianuarie 2012. A fost construit în doar 6 săptămâni şi cumpărat pe loc de un client care nu a stat deloc pe gânduri.

Esential

6 săptămâni a durat conceperea şi dezvoltarea noului Aventador J.

Pare greu de crezut, însă cel mai adulat model Lamborghini al Salonului Auto de la Geneva a fost construit în doar 6 săptămâni. Redactorii Top Gear au stat de vorbă cu Filippo Perini, designerul Lamborghini, şi au aflat povestea din spatele noului Aventador J, unicul exemplar al supercarului exclusivist.

Totul pleacă de la Stephan Winkelmann, preşedintele executiv Lamborghini, care le-a cerut designerilor să vină cu ceva spectaculos pentru Geneva. Informaţia dezminte astfel zvonul, potrivit căruia un client bogat le-ar fi cerut italienilor să-i construiască un Lamborghini unicat.

”Era 14 ianuarie când domnul Winkelmann a intrat în biroul nostru şi ne-a cerut să facem ceva pentru Geneva. Mi-a arătat o coală albă de hârtie şi mi-a zis să desenez ce vreau. Am trasat liniile lui Aventador J chiar în acel weekend”, a declarat designerul Perini. Tot el a mai adăugat că ”inginerii au reuşit că construiască maşina până la Salonul de la Geneva, o adevărată performanţă, având în vedere că era vorba despre o versiune finală, de producţie, şi nu un concept.”

Deşi a fost expus în premieră mondială la Geneva, Aventador J îşi găsise deja un cumpărător înainte de a ajunge pe standul italienilor.

”Domnul Winkelmann cunoaşte personal o mare parte din clienţii Lamborghini. Unul dintre primii oameni interesaţi de proiect a văzut maşina înainte de Geneva şi într-un minut a trimis deja banii. Toţi cei 2.1 milioane de euro”, a mai declarat Perini.

via l egm

Comentarii (3)

  • nu zau?!
    la cum arata puteau sa il scoata la licitatie si primeau dublul pretului de vanzare
    6 2
  • Octavian
    chiar crezi ca ii interesau banii? :)) Stai linistit, e doar marketing aici, marketing.....
    6 1
  • Star Trek
    Opera de arta.Marketing clar !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru