Lamborghini estimează stabilizarea vânzărilor în 2021: “Avem un volum bun de comenzi în acest moment”

de Paul Cosma
Joi, 17.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini estimează că vânzările de anul viitor vor înregistra o stabilizare după scăderea din 2020, potrivit declarațiilor lui Stephan Winkelmann. Șeful Lamborghini spune că producătorul are în acest moment un volum bun de comenzi pentru 2021.

Lamborghini a raportat recent că al treilea trimestru a fost unul consistent, cu livrări totale de peste 2.000 de unități, în condițiile în care italienii au avut cea mai bună lună septembrie din istoria lor. 

Cu toate acestea, vânzările au scăzut cu 14% la 9 luni, după ce producția constructorului din Sant'Agata Bolognese a fost oprită timp de 7 săptămâni. 

CEO-ul Stephan Winkelmann spune că Lamborghini înregistrează în prezent un volum bun de comenzi, iar acest lucru se va traduce într-o stabilizare a vânzărilor din 2021.

Winkelmann a menționat că Lamborghini lucrează la dezvoltarea unor supercaruri hibride și electrice, însă fără să ofere detalii suplimentare. 

Lamborghini a avut livrări totale de 8.205 de mașini în 2019, în creștere cu 43% față de rezultatul realizat în 2018. Cel mai popular model a fost SUV-ul Urus cu aproape 5.000 de unități. 

Via Bloomberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru