Lamborghini a avut cea mai bună lună septembrie din istoria sa: 738 de mașini livrate către clienți

de Paul Cosma
Joi, 08.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a înregistrat cea mai bună lună septembrie din istoria sa, după ce a reușit să livreze 738 de mașini către clienți. Italienii au raportat un al treilea trimestru “consistent”, cu livrări totale de peste 2.000 de unități.

În ciuda unui an dificil, marcat de pandemie, italienii de la Lamborghini spun că s-au reorganizat și s-au adaptat rapid la “noul normal”.

După ce producția a fost oprită timp de 7 săptămâni, constructorul din Sant'Agata Bolognese a reușit să lanseze modele precum Sian Roadster sau hypercarul Essenza SCV12.

Lamborghini anunță acum un record de livrări pentru luna septembrie, cu 738 de unități ajunse în posesia clienților. Astfel, italienii spun că a fost cea mai bună lună septembrie din istoria lor.

Totodată, în al treilea trimestru, Lamborghini a reușit să depășească borna de 2.000 de mașini livrate. 

Lamborghini a avut livrări totale de 8.205 de mașini în 2019, în creștere cu 43% față de rezultatul realizat în 2018. Cel mai popular model a fost SUV-ul Urus cu aproape 5.000 de unități.

Via Lamborghini

Comentarii (1)

  • mircea badea
    pai normal, a castigat pnl si usr..prietenii stiu de ce.

    apropo, ce cauta uratenia aia la poza?
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru