Septembrie

Marti, 03 Octombrie 2023 | Intern

Înmatriculările de mașini noi în România au scăzut cu 11% în septembrie

Potrivit celui mai nou raport al Asociației Constructorilor de Automobile din România, înmatriculările de mașini noi au scăzut cu peste 11% în luna septembrie. Scăderi au fost înregistrate și pe piața mașinilor second-hand.
Miercuri, 27 Iulie 2022 | General

Viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în septembrie, la Salonul Auto de la Detroit

Conform zvonurilor recente, viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în luna septembrie, la Salonul Auto de la Detroit. Noul model va primi în continuare un motor V8 și, pentru prima dată, vor exista și versiuni hibride.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Industrie

Lamborghini a avut cea mai bună lună septembrie din istoria sa: 738 de mașini livrate către clienți

Lamborghini a înregistrat cea mai bună lună septembrie din istoria sa, după ce a reușit să livreze 738 de mașini către clienți. Italienii au raportat un al treilea trimestru “consistent”, cu livrări totale de peste 2.000 de unități.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Economic

Și chinezii plâng câteodată: cea mai mare piață auto din lume a înregistrat cea mai mare scădere a vânzărilor din ultimii 7 ani

Vânzările de mașini noi în China, cea mai mare piață auto din lume, au înregistrat în luna septembrie cea mai mare scădere din ultimii 7 ani. Analiștii susțin că am putea asista la prima “contracție” a pieței din China din ultimele decenii, pe fondul încetinirii economiei și a “războiului tarifelor” cu Statele Unite.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Audi mărește producția înainte de WLTP: înmatricularea mașinilor noi în UE va fi mai dificilă după intrarea în vigoare a noului standard de emisii

Audi a anunțat majorarea producției sale înainte de intrarea în vigoare a WLTP, de la 1 septembrie. Noul standard va face ca înmatriculările de mașini noi să fie mai dificile, din cauza testelor de emisii mai dure în Uniunea Europeană.
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler ajunge la toamnă în Europa: SUV-ul va oferi un motor diesel de 2.2 litri și 200 CP și unul pe benzină de 2.0 litri și 272 CP

Noul Jeep Wrangler va fi lansat în Europa în toamna acestui an, vânzările fiind programate să înceapă în luna septembrie. La momentul lansării, SUV-ul va fi disponibil cu două motorizări: diesel de 2.2 litri (200 CP) și benzină de 2.0 litri (272 CP), ambele oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.
Luni, 23 Decembrie 2013 | General

RETROSPECTIVA 2013: Luna septembrie în lumea auto

Aproape pe nesimţite am ajuns în toamna acestui an. Septembrie ne-a adus Salonul Auto de la Frankfurt, ceea ce a însemnat o nouă avalanşă de noutăţi.
Joi, 22 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: septembrie şi octombrie

Partea a cincea - penultima - a retrospectivei anului auto 2011 ne duce în aglomeratele luni de toamnă. Septembrie a fost luna Salonului Auto de la Frankfurt şi, deci, a fost plină de noutăţi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru