Octombrie

Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Intern

Producția auto națională, creștere de 14% în octombrie

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională a înregistrat o creștere de peste 14% în luna octombrie.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Economic

Germania, afectată de WLTP: Porsche și Audi, cele mai mari scăderi la înmatriculări în octombrie. BMW, Mercedes și Volvo, rezultate pozitive

Înmatriculările din Germania, cea mai mare piață auto din Europa, au avut de suferit în luna octombrie după intrarea în vigoare a noului standard de emisii WLPT. Porsche și Audi au înregistrat cele mai mari scăderi ale înmatriculărilor, în timp ce constructori precum BMW, Mercedes și Volvo au fost “pe plus”.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Modele noi

BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.
Joi, 22 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: septembrie şi octombrie

Partea a cincea - penultima - a retrospectivei anului auto 2011 ne duce în aglomeratele luni de toamnă. Septembrie a fost luna Salonului Auto de la Frankfurt şi, deci, a fost plină de noutăţi.

Tag-uri similare

test-drive, septembrie, Retrospectivă anului 2011, octombrie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru