Lamborghini a deschis un showroom impresionant în Milano

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 11.07.2010
Zilele trecute Lamborghini a inaugurat un nou showroom în Italia. Acesta a fost botezat Lamborghini Centro Milano şi a fost construit, după cum ne sugerează şi numele, în oraşul modei, Milano.

Constructorul de supercar-uri Lamborghini a inaugurat de curând, în oraşul italian Milano, un showroom botezat Lamborghini Centro Milano. Ceremonia de deschidere a noului showroom a fost oficiată de Stephan Winkelmann, directorul executiv al constructorului din Sant’Agata Bolognese.

Lamborghini Centro Milano este creaţia lui Dante O. Benini şi dispune de un design futurist. Deschiderea noului showroom face parte din planurile constructorului de supercar-uri de a-şi întări reţeaua de dealeri din întreaga ţară. În prezent, constructorul din Santa’Agata Bolognese deţine nouă showroom-uri în Italia.

În cadrul conferinţei de presă, Stephan Winkelmann a vorbit despre noul centru de cercetare al materialelor compozite din Sant’Agata Bolognese. Mulţumită muncii depuse de angajaţii din cadrul acestui centru, Lamborghini a devenit numărul unu mondial în ceea ce priveşte utilizarea tehnologiei compozite pentru producerea fibrei de carbon. Datorită unui nou proces de fabricaţie al fibrei de carbon, Lamborghini poate produce componentele de dimensiuni mici cu o precizie şi o calitatea mult superioară concurenţei.

Via | Lamborghini

Comentarii (1)

  • Mecca taurilor 8->
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru