Lamborghini Veneno: Cine sunt doi dintre clienţii supercarului italian?

de Bogdan Mirică
Vineri, 15.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunţat că va produce doar 3 exemplare ale exclusivistului Veneno. Două dintre acestea au ajuns în Statele Unite, în vreme ce al treilea a aterizat în Orientul Mijlociu.

Veneno. Ce soluţie mai frumoasă de a sărbători 50 de ani de Lamborghini? Italienii au fost inspiraţi şi au dat din nou lovitura cu un supercar exclusivist. Atât de exclusivist încât, deşi costă 3.6 milioane de euro, clienţii s-au bătut pe cele trei exemplare.

Se pare că bătălia a fost câştigată de continentul american, unde vor merge două dintre cele trei exemplare promise a fi produse la SantAgata Bolognese. Cel de-al treilea îi va reveni unui client misterios din Orientul Mijlociu, o piaţă avidă de astfel de supercaruri.

În Europa va rămâne doar prototipul lui Veneno, expus la Muzeul Lamborghini. Michael Lock, şeful Lamborghini SUA, a declarat că şi-ar fi dorit să vadă toate cele trei exemplare în Statele Unite, având în vedere numărul mare de cereri. Lamborghini a triat însă la sânge viitorii clienţi.

Urmareste Automarket
Din SUA au fost aleşi Antoine Dominic şi Kris Singh.
Dominic este un client vechi al brandului şi deţinătorul showroom-ului din Long Island. În trecut, a deţinut un Ferrari F40, urmat de un F50 şi chiar de un Enzo. În prezent mai deţine un Maserati MC12 în garaj.

De cealaltă parte, Kris Singh are deja peste 30 de ani şi este directorul companiei de investiţii Tequesta Investments din Florida. El pune succesul supercarului pe seama eforturilor financiare şi de dezvoltare ale părintelui Volkswagen. A fost îndrăgostit de Ferrari 430 Scuderia şi de ediţia limitată 16M, dar a recunoscut că ar alege repede un Gallardo Superleggera sau Performante. Decizia este una pur estetică.

Pentru a putea deţine noul Veneno, cei doi clienţi au fost nevoiţi să plătească 4 milioane de euro.

via jalopnik

Comentarii (6)

  • O sa imi fac si eu unul din carton cand o sa am timp
    31 0
  • da poza la chinezi si ne fac o replica de 10000 eur :)))
    33 0
  • @ JP & euu
    ;-))))))
    m-ati distrat pe ziua de azi
    13 0
  • cu 4 milioane de coco traiesc eu si toata familia mea si inca 3 generatii dupa mine toata viata :))
    22 2
  • Adrian
    @Vali Asta daca nu sunt risipitori :)...cu un milion rezolvi toate problemele (casa frumoasa, masini premium la toata familia, accesorii (ceasuri,biciclete, motoare, IT de ultima generatie etc.)+ plimbat prin toata lumea. Cu 3 milioane pusi la banca numai din dobanzi te imbogatesti :)))
    ps. Si cand te gandesti ca sunt unii care nu se multumesc nici cu miliarde de euro si tot isi risca averea cu tot felu de investitii cand ar putea sta linistiti toata viata si cu un milion si ceva de euro.
    20 2
  • arogantul
    parca ar fi un death glider din sg1
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru